3Dconnexion uređaji

 
3D uz 3Dconnexion – jedno sasvim novo iskustvo!
Želite li uroniti u 3D virtualni svijet kojeg stvarate i manipulirati svojim 3D objektima uz osjećaj kao da ih držite u ruci, onda su ovo idealna pomagala za Vas.
3Dconnexion nudi paletu od šest uređaja iste namjene koji se međusobno razlikuju po svojoj veličini i obliku, po tome da li se s računalom povezuju žicom ili bežično, broju i položaju konfiguracijskih tipki, te naravno, cijeni.

SpacePilot Pro je vrhunski 3D upravljački uređaj osmišljen za rad u najzahtjevnijim 3D programima. Direktan pristup najčešće korištenim alatima moguć je preko inteligentnih programibilnih funkcijskih tipki na kojima se može memorirati po 10 različitih alata za svaku radnu okolinu unutar 3D aplikacije. Odlikuje se drugom generacijom QuickView Navigation tehnologije, a njegov LCD ekran u boji u svakom trenutku prikazuje korisniku najvažnije informacije.

SpaceMouse Pro ima napredni ergonomski dizajn i inovativni On-screen Display što značajno olakšava i ubrzava rad u 3D aplikacijama. Na raspolaganju vam je 15 potpuno programibilnih tipaka pomoću kojih možete brzo pozvati najčešće korištene alate ili ih koristiti za brzo prebacivanje između standardnih pogleda. On-screen Display omogućava i korištenje virtualne brojčane tipkovnice za brojčane unose bez potrebe prebacivanja ruku na tipkovnicu.

SpaceMouse PRO WirelessSpaceMouse Pro Wireless posljednji je dodatak profesionalnoj seriji 3D miševa. To je SpaceMouse PRO oslobođen svojih žičanih veza jer se s računalom se povezuje preko 2,4 GHz bežične tehnologije. Tako možete uživati u radu bez stvaranja gužve sa žicama na Vašem radnom stolu. Ugrađena Litij-ionska baterija omogućava mu 2 mjeseca rada, a kad se isprazni, trebate samo spojiti USB kabel i nastaviti sa svojim poslom.

SpaceNavigator je uređaj kompatibilan s više od 100 3D programa. Nivo kontrole 3D objekata koji koji omogućava ovaj uređaj, jednostavno nije moguće postići običnim mišem i tipkovnicom, a dvije programabilne funkcijske tipke omogućavaju brzo pozivanje često korištenih naredbi. SpaceNavigator je jeftin, kvalitetan i gotovo neophodan alat profesionalcu bilo koje struke ili 3D entuzijastu koji želi otkriti tajne virtualnog 3D doživljaja.

SpaceNavigator for notebooks je uređaj identične funkcije i mogućnosti kao i SpaceNavigator samo što je radi mobilnosti nešto smanjenih dimenzija. Uz uređaj se dobiva i mala praktična torbica koja ga štiti od oštećenja pri prenošenju. Zanimljivo je i korisno pomagalo svim onim korisnicima koji dio posla moraju obavljati van ureda, a pri tome se ne žele odreći komocije na koju su navikli.

SpaceMouse WirelessSpaceMouse Wireless je uređaj za ljubitelje čistog i nezatrpanog radnog stola. Ako spadate među one koji traže jednostavan i stilski lijepo oblikovan uređaj koji će Vam omogućiti intuitivnu interakciju s Vašim 3D digitalnim sadržajem, to je pravi uređaj za Vas.

Srce svakog od ovih 3D miševa je veliki “gumb” pomoću kojeg se pokreti korisnika pretvaraju u željenu promjenu položaja i orijentacije 3D modela. Laganim guranjem, povlačenjem ili zakretanjem gumba u bilo kojem smjeru, istovremeno će pomicati i 3D model kojeg vidimo na računalnom monitoru. Brzina pomaka 3D modela ovisi o jačini pritiska na gumb.

Svi oni koji svakodnevno rade u CAD softveru, znaju koliko je dobar miš važan za brz i ugodan rad. Prepoznali su to i u 3Dconnexionu pa smo dobili CadMouse, najboljeg od najboljih. Kad se upari s nekim od uređaja iz palete 3Dconnexion 3D miševa, dobije se nepobjediva kombinacija.

 
CadMouseCadMouse je izuzetno kvalitetan uređaj, ergonomskog dizajna, s vrlo preciznim laserom, dodatnim tipkama za brzi rad, najboljom kliznom podlogom i što je naročito važno – zasebnom, velikom srednjom tipkom.