CadMouse Pad

SAVRŠEN BALANS IZMEĐU PRECIZNOSTI I KOMFORA

Za najbolje korisničko iskustvo

Ova podloga osigurava savršenu preciznost i glatke pomake miša zahvaljujući koja površini koja smanjuje trenje i koja je optimizirana za rad s ugrađenim senzorima. Radi se o tankoj, ali stabilnoj troslojnoj konstrukciji koja će vam osigurati precizan i ugodan rad u CAD aplikacijama.

Glatkoća pokreta

Možda toga niste svjesni, ali dok radite u CAD aplikacijama put koji vaš miš prevali tokom dana moože se izraziti u stotinama metara. Visokokvalitetni premaz s mikro teksturom CadMouse Pada nudi preciznost bez napora za vaše inženjerske zadatke. U kombinaciji s PTFE nožicama CadMousea, CadMouse Pad omogućuje glatku i točnu kontrolu vašeg miša.

Preciznost senzora

Površine radnog stola nije optimizirana za precizan rad senzora miša. Uz svoje taktilne prednosti, površina s niskim trenjem CadMouse Pad-a poboljšava njegovu kvalitetu praćenja bilo da radite s laserskim senzorom CadMouse-a ili optičkim senzorom CadMouse Wireless-a. To osigurava da senzor točno očita svoj položaj kako bi svaki pokret vaše ruke pretvorio u točnu poziciju pokazivača miša unutar aplikacije.

Postojanost na koju se možete računati

Troslovna konstrukcija ove podloge garantira postojanost, kvalitetu i ugodan rad. Gornja površina povećava preciznost dok kruti srednji sloj osigurava stabilnost. Silikonska baza drži vaš CadMouse Pad na mjestu tako da neće skliznuti dok radite.

Prilagodite svojim potrebama

Vaše radno mjesto je individualno – takav bi trebao biti i vaš CadMouse Pad. CadMouse Pad osmišljen je za rad na više zaslona visoke razlučivosti i rad u velikim sklopovima, zahtijevajući više bočnog prostora kako bi se izbjeglo podizanje miša. CadMouse Pad Compact idealan je za mobilna radna mjesta ili postavke s ograničenim prostorom.

Tehničke specifikacije

Glavne značajke

Optimiziran površinski premaz
Završna površina s mikro teksturom
Neklizajuća silikonska baza
Jamstvo 3 godine

CadMouse Pad

Širina: 350 mm
Duljina: 250 mm
Masa: 160 g

 

CadMouse Pad Compact

Širina: 250 mm
Duljina: 250 mm
Masa: 120 g

 

Upit za CadMouse Pad

6 + 8 =