Edukacija u Prioru

Autodeskov ovlašteni centar za obuku

Autodesk Authorized Training Center – ATC

Autodeskov ovlašteni centar za obuku ispunjava Autodeskove stroge zahtjeve za kvalitetom obuke. Obuka se održava u vrhunski opremljenoj učionici, a tečajeve vode od Autodeska ovlašteni instruktori sa dugogodišnjim iskustvom u radu i držanju tečajeva. Ugodno okruženje i manji broj polaznika osigurava individualni pristup i lakše svladavanje gradiva. Rad na primjerima iz prakse omogućuje kvalitetno stjecanje znanja i vještina i pruža izvrsnu podlogu za pristupanje Autodeskovim certifikacijskim ispitima.

Zašto pohađati tečajeve u Prioru?

Za svaki kvalitetno obavljen posao neophodno je iskustvo. Naša tvrtka obavlja edukaciju korisnika isključivo za rad u Autodeskovim programima i činimo to još od 1992. godine. Sve što radimo u Prioru vezano je uz  rješenja bazirana na Autodeskovom softveru.

Naši predavači su iskusni korisnici Autodeskovih programa s dugogodišnjim iskustvom u radu i  održavanju standardnih i specijaliziranih tečajeva.

Tečajevi se održavaju u moderno opremljenoj učionici, na najnovijim verzijama Autodeskovih programa, a prema potrebi, moguće ih je održati i na starijim verzijama.

Velik broj održanih tečajeva za tvrtke i pojedinačne korisnike, omogućio nam je prilagodbu i razvoj tečajeva za različite strukovne grupe (strojarstvo, arhitektura, građevina, geodezija…).

Vježbe i primjeri na tečajevima simuliraju situacije i probleme s kojima se korisnici Autodeskovog softvera susreću u svojim strukama, što ubrzava učenje i stvara dobru podlogu za daljnji samostalni rad.

Tečajevi se održavaju i u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, prema dogovoru i u skladu s potrebama korisnika.

Osim pohađanja tečaja, u Prioru možete polagati i certifikacijski ispit, te steći vrijedan, međunarodno priznat status Autodesk Certified Professional

 

  • Educirajte se uz vodstvo od Autodeska ovlaštenih instruktora
  • Učite u suvremeno opremljenoj učionici
  • Radite u malim grupama od najviše 9 polaznika
  • Učite na najnovijim verzijama Autodeskovih softverskih alata
  • Koristite posebno pripremljene materijale za učenje ili Autodeskove službene udžbenike
  • Usavršite svoje vještine na primjerima iz prakse
  • Odaberite stupanj tečaja koji najbolje odgovara vašem predznanju i potrebama
  • Pohađajte standardni ili prilagođeni tečaj ili dogovorite individualnu poduku
  • Steknite vrijedno, međunarodno priznato, Autodeskovo uvjerenje o pohađanju tečaja

Popis tečajeva u našoj ponudi