SpaceMouse Wireless Kit


Sve što vam treba da budete produktivni i kad ste u pokretu

Ukoliko u svom poslu niste uvijek jednom mjestu, trebate i uređaje koji podržavaju takav način rada, uređaje koji su i sami mobilni. SpaceMouse Wireless Kit nudi upravo to – bežične i izdržljive uređaje koji su osmišljeni za rad u CAD aplikacijama korištenjem obje ruke i na taj način omogućuju veću efikasnost i komfor.

Sadržaj SpaceMouse Wireless Kita:

  • 3D miš SpaceMouse Wireless i njegova zaštitna torbica
  • 2D miš CadMouse Wireless i njegova zaštitna torbica
  • Podloga za miša CadMouse Pad Compact
  • USB bežični prijemnik 3Dconnexion Universal Receiver
  • Micro-USB Kabel za punjenje 2D i 3D miša

SpaceMouse Wireless

Napredna 3D navigacija u pokretu

Osim brojnih naprednih značajki, ovaj uređaj krasi izuzetno ergonomski dizajn. Impresivan broj velikih programabilnih tipaka, te znatno veći broj QuickView tipki i modifikatora, znači i smanjenu potrebu za korištenjem standardne tipkovnice prilikom projektiranja.

SpaceMouse Enterprise
SpaceMouse Enterprise

CadMouse Wireless

Bežični miš za CAD profesionalce

Ukoliko ste među onima koji nekoliko sati dnevno provode radeći u nekoj od CAD aplikacija, treba vam kvalitetan i dobro osmišljen miš. CadMouse Wireless je razvijen upravo u skladu s potrebama profesionalaca raznih inženjerskih struka. Uz kompaktan dizajn, preciznosti i mobilnosti, specifičan je po dediciranoj srednjoj tipki.

Mouse Pad Compact

Savršen balans između preciznosti i komfora

3Dconnexion CadMouse Pad Compact podloga je razvijena ekskluzivno za 3Dconnexion seriju CadMouse miševa. Njen poseban, visokokvalitetan površinski sloj s mikro-teksturom omogućava glatko pomicanje i vrlo precizno očitanje položaja miša, a kompaktna veličina znači da ju uvijek možete imati sa sobom, bez obzira gdje trebate raditi.

SpaceMouse Enterprise
SpaceMouse Enterprise

Univerzalni USB prijemnik

Jedan za sve

Iako je često potrebno koristiti veći broj uređaja koji se priključuju na USB portove, na modernim prijenosnicima tih portova je sve manje. Novi 3Dconnexion Universal Reciver može pomoći u takvoj situaciji jer je samo jedan dovoljan za povezivanje do pet bežičnih 3Dconnexion uređaja.

3DxWare 10

Temelj vašeg 3Dconnexion iskustva

Za korištenje SpaceMouse Wirelessa, CadMouse Wirelessa ili bilo kojeg drugog 2D ili 3D miša iz palete 3Dconnexion proizvoda, dovoljno je instalirati sam jedan, zajednički, upravljački program – 3DxWare 10. Pomoću njegovog jednostavnog, a ipak sveobuhvatnog korisničkog sučelja, možete prilagoditi i optimizirati korištenje bilo kojeg 3Dconnexion uređaja.

SpaceMouse Enterprise
Za najbolje korisničko iskustvo i nove mogućnosti uvijek koristite najnovije upravljačke programe

Upit za SpaceMouse Wireless Kit

12 + 1 =