SpaceMouse Compact

OSMIŠLJEN ZA NAPREDNU 3D NAVIGACIJU

SpaceMouse Compact je stvoren za intuitivnu, laku i preciznu 3D navigaciju u CAD aplikacijama na način koji nije moguće postići pomoću standardnog miša i tipkovnice. To je idealan alat kojim suvremeni inženjeri, arhitekti i dizajneri mogu pregledavati 3D projekte i istraživati 3D prostore.

Sveobuhvatno iskustvo navigacije u vašim 3D projektima

3Dconnexionov patentirani senzor detekcije pokreta sa šest stupnjeva slobode gibanja (6DoF) osmišljen je baš za preciznu manipulaciju digitalnim modelima ili pozicioniranje pogleda kamere pri korištenju najpoznatijih CAD aplikacija. Pomicanjem i zakretanjem upravljačkog šeširića, na jednostavan i intuitivan način postiže se pomicanje, zumiranje i rotiranje vašeg 3D modela. Pri tome vaša druga ruka ostaje slobodna za korištenje standardnog 2D miša za selektiranje, kreiranje ili editiranje.

Kompaktnih dimenzija

Svojim prepoznatljivim, čistim dizajnom SpaceMouse Compact je dovoljno malen da se može smjestiti na bilo koji radni stol, dok baza od brušenog čelika osigurava stabilnost uređaja za preciznu 3D navigaciju.

Jednostavan za upotrebu

Svaka od dvije tipke SpaceMouse Wireless uređaja otvara svoj 3Dconnexion radijalni izbornik koji omogućava direktan pristup do 8 najčešće korištenih naredbi u nekoj aplikaciji.*

Pomoću 3DxWare 10 softvera moguće je na brz i jednostavan način kreirati željeni izgled naredbi u radijalnom izborniku ili odabrati neki od unaprijed definiranih rasporeda.

* Vrijedi samo za 3DxWare 10 i noviji.

Jedan upravljački softver. Više uređaja.

3DxWare 10 je upravljački softver za sve vaše 3Dconnexion uređaje. Njegovo jednostavno a moćno korisničko sučelje omogućava lagano podešavanje opcija za rad sa svim vašim 3Dconnexion uređajima.

Saznajte više o 3DxWare 10

Tehničke specifikacije

Glavne značajke

3Dconnexionov senzor detekcije pokreta sa 6 stupnjeva slobode (6Dof)
2 programibilne tipke

Dimenzije i težina

Duljina: 77 mm
Širina: 77 mm
Visina: 54 mm
Masa: 480 g

Upute za rad

Download 3Dconnexion SpaceMouse Compact Manual

Sadržaj pakiranja

3Dconnexion SpaceMouse Compact

Jamstvo

3 godine
Više informacija

Podržani operativni sustavi

Microsoft® Windows, macOS
Više informacija

Certifikati i sukladnost standardima

CE, UKCA, EAC, FCC, IC, MIC, KC, RCM, BSMI, NCC, WEEE, RoHS-EU, RoHS-CN
Više informacija

 

 

Za najbolje korisničko iskustvo i nove mogućnosti uvijek koristite najnovije upravljačke programe

Upit za SpaceMouse Compact

12 + 3 =