O Nama

Tvrtka PRIOR inženjering d.o.o. osnovana je 1992. godine.

Misija tvrtke je pronalaženje efikasnih rješenja u području projektiranja i konstrukcije, upravljanja zemljištem, infrastrukturom i objektima, te izrade i upravljanja tehničkom dokumentacijom.

Od svog osnutka pa do danas, osnovna djelatnost tvrtke vezana je uz primjenu CAD, CAM i GIS tehnologija u raznim disciplinama.

U skladu sa svojom orijentacijom PRIOR se od početka poslovanja oslanja na kvalitetna programska rješenja tvrtke Autodesk, te ubrzo stječe status Autodesk Authorized Dealer.
Status ovlaštenog Autodesk partnera u velikoj je mjeri odredio daljnje opredjeljenje i razvoj tvrtke.

Programska rješenja koje nudimo pokrivaju gotovo sva područja inženjerske djelatnosti kao što su:

 • osnovni alati za projektiranje, tehničko crtanje i upravljanje tehničkom dokumentacijom
 • alati za prikupljanje, analizu i distribuciju podataka o prostoru, zemljištu i infrastrukturi
 • alati za obradu izmjerenih geodetskih podataka, automatsko kartiranje i dokumentiranje
 • alati za parametarsko modeliranje na temelju funkcionalnog dizajna i inž. proračuna
 • alati za arhitektonsko projektiranje i prezentaciju projekata

Programska oprema samo je dio uspješnog rješenja. Zbog toga je naša ponuda gotovih programskih rješenja upotpunjena uslugama koje osiguravaju uspješnu implementaciju i osiguravaju bezbolno usvajanje novih rješenja.

Našim korisnicima su na raspolaganju slijedeće usluge:

 • procjena potreba, osmišljavanje implementacije
 • prilagodba gotovih rješenja
 • osmišljavanje i razvoj aplikacija prema potrebama korisnika
 • 3D printanje
 • plotanje, skeniranje, vektorizacija i obrada postojećih podataka
 • tehnička podrška na lokaciji korisnika

Neizostavan dio svake uspješne implementacije je kvalitetna edukacija korisnika.
Kontinuirana i kvalitetna edukacija kako naših djelatnika, tako i korisnika prepoznata je, pa PRIOR vrlo brzo nakon osnutka stječe status Autodesk Authorized Training Center, kao prvi Autodeskov partner u Hrvatskoj ovlašten za školovanje korisnika Autodeskovih programskih paketa prema službenom Autodeskovom programu.

Zahvaljujući iskustvu naših voditelja i predavača, vježbe i primjeri na tečajevima simuliraju situacije i probleme s kojima se korisnici AutoCAD-a susreću u svojim strukama, što ubrzava učenje i stvara dobru podlogu za daljnji samostalni rad.

Dugogodišnje iskustvo u organizaciji tečajeva, kao i veliki broj korisnika raznih struka (projektanti, građevinari, geodeti, strojari, arhitekti,…) koji su uspješno pohađali i završili tečajeve u našoj učionici garancija su naše kvalitete.

Spremnost tvrtke PRIOR da svojim korisnicima uz programske pakete osigura kvalitetnu tehničku podršku, razvoj aplikacija po njihovim potrebama, te kvalitetnu edukaciju rezultirala je statusom Autodesk Gold Partner.