CadMouse Compact Wireless

BEŽIČNI MIŠ ZA CAD PROFESIONALCE

CadMouse Compact Wireless nije tek samo još jedan miš.

To je alat za profesionalce, razvijen s idejom pružanja vrhunskih performansi, preciznosti i lakoće korištenja u CAD aplikacijama. Uz kompaktan i ergonomski oblikovan dizajn, poseban je po tome što uz pametan kotačić za skrolanje ima i dediciranu srednju tipku. Za njegovu preciznost i dobar osjećaj u radu zaslužan je optimiziran optički senzor rezolucije od 7.200 dpi te, naravno, to što nije sputan žicom. Na računalo se povezuje preko univerzalnog USB bežičnog prijemnika ili putem Bluetootha i osigurava do 2 mjeseca rada bez ponovnog punjenja.

Kompaktan dizajn

Ergonomski oblikovan i optimiziran za rad u pokretu. Ima dediciranu srednju tipku.

Visoke performanse

Punjiva baterija i štedljiv optički senzor visoke preciznosti.

Trostruka povezljivost

Bežično preko univerzalnog USB prijemnika odnosno Bluetootha ili USB kabelom.

Pametan kotačić

Automatsko prebacivanje između glatkog skrolanja i click-to-click zumiranja u CAD aplikacijama.

Quick Zoom

Trenutno približavanje ili udaljavanje od vaše geometrije pomoću samo jednog klika.

Kružni izbornik

Brzi pristup najčešće korištenim naredbama u vašim aplikacijama.

Kompaktan i ergonomski oblikovan dizajn

Radno mjesto današnjeg inženjera je fleksibilno i mobilno što znači da treba koristiti opremu koja je također mobilna, ali koja istovremeno i dalje mora osiguravati snažne performanse. CadMouse Compact Wireless miš u kompaktnom, bežičnom obliku donosi značajke potrebne za rad u CAD aplikacijama kao što su dedicirana srednja tipka miša i pametan kotačić.

Visoka preciznost za dugotrajan rad

Štedljivi optički senzor visoke preciznosti, osigurava da pokazivač miša bude uvijek točno tamo gdje vi to želite. Sa svojom rezolucijom od 7.200 dpi i adaptivnom frekvencijom uzorkovanja do 1.000 Hz (preko USB-a), pruža vam do 2 mjeseca visokih performansi bez punjenja*.

* procjena trajanja napunjenosti baterije do 2 mjeseca, bazira se na dnevnom korištenju u trajanju od 8 sati, 5 dana u tjednu

Trostruka povezljivost

S CadMouse Compact Wirelessom možete birati između tri vrste povezivanja te se jednostavno prebacivati s jednog na drugi: raditi bežično preko univerzalnog prijemnika odnosno Bluetootha ili žicom preko USB-a uz istovremeno punjenje baterije.

3Dconnexionov mali USB univerzalni prijemnik omogućava vam istovremeno povezivanje do 5 3Dconnexion bežičnih uređaja.

Zumiranje u CAD aplikacijama ili brzo skrolanje

Pametan kotačić

Smart Scroll funkcija kotačića prepoznaje koju vrstu aplikacije trenutno koristite i automatski se prebacuje u odgovarajući način rada: precizno click-to-click zumiranje u CAD aplikacijama ili brzo skrolanje s inercijskim efektom u web pregledniku, dokumentima i ostalim aplikacijama.

QuickZoom

Jednostavno približavanje ili udaljavanje od vaše geometrije pomoću jednog klika na tipku ispod palca. Dužim pritiskom na tipku, zumirate dalje sve do željenog nivoa.

Jednostavan pristup naredbama pojedine aplikacije

Pomoću tipke uz kotačić, otvara se kružni izbornik specifičan za svaku određenu aplikaciju i radnu okolinu te aplikacije. Klikom na odgovarajući segment kružnog izbornika ili samo gestom pomicanja pokazivača miša u odgovarajućem smjeru, moguće je brzo pozvati najčešće korištene naredbe.

Preciznost bez napora

Nožice po kojima miš klizi po podlozi, svojim oblikom i sastavom materijala (PTFE) osiguravaju optimalnu ravnotežu između statičkog i dinamičkog trenja. Zbog toga miš u radu pruža osjećaj ujednačenog otpora klizanju uz prigušenje vibracija. Uparite li ga s CadMouse Pad podloškom, izvući čete maksimum iz svog uređaja.

CadMouse Pad i CadMouse Pad Compact podloške za miša mogu se kupiti zasebno.

Prilagođena torbica za prenošenje je uključena

Ukoliko je vaše radno mjesto mobilno i često mijenjate lokaciju, trebate zaštitu za svoj prijenosni uređaj. Iz tog razloga, uz svaki CadMouse Wireless dobit ćete laganu ali čvrstu, posebno oblikovanu zaštitnu torbicu.

Jedan upravljački program za sve uređaje

3DxWare 10 je univerzalni upravljački program za sve vaše 3Dconnexion uređaje. Pomoću njegovog jednostavnog ali moćnog korisničkog sučelja, možete u potpunosti prilagoditi način korištenja bilo kojeg 3Dconnexion proizvoda.

Saznajte više

Tehničke specifikacije

Glavne značajke

7 prilagodljivih tipki
QuickZoom funkcija
Pametan kotačić
Tipka za naredbu gestom / kružni izbornik
Optički senzor rezolucije 7.200 dpi s adaptivnom brzinom uzorkovanja
PTFE nožice

Višestruke mogućnosti povezivanja

3Dconnexion 2.4 GHz bežična tehnologija
Bluetooth 4.0 tehnologija niske potrošnje
Micro USB kabel

Baterija

Punjiva Litij-ion-polimer baterija
Trajanje baterije: 2 mjeseca*
Vrijeme punjenja: 2 min za jedan dan rada, 7 sati za potpuno punjenje

Dimenzije i težina

Duljina: 109,2 mm
Širina: 68,6 mm
Visina: 38,1 mm
Težina: 110 g

Jamstvo

2 godine

Sadržaj paketa

3Dconnexion CadMouse Wireless
3Dconnexion univerzalni USB prijemnik 2,4 GHz
Micro USB kabel od 1.5 m duljine
Zaštitna torbica

Sistemski zahtjevi

Microsoft Windows, Mac OS X > više informacija
Za Bluetooth povezivanje: Bluetooth Low Energy tehnologija

Certifikati i sukladnost standardima

CE, FCC, RCM, BSMI, ROHS, WEEE, NCC, MIC, IC > više informacija

* procjena trajanja napunjenosti baterije do 2 mjeseca, bazira se na dnevnom korištenju u trajanju od 8 sati, 5 dana u tjednu

Stvoreni jedno za drugo

Uparite li CadMouse s nekim od 3Dconnexion 3D miševa, podići ćete svoju efikasnost na viši nivo i postići sinergiju u radu koju nazivamo snaga dviju ruku (Two Handed Power). Dok CadMouse 2D miš desnom rukom koristite za odabir geometrije i zadavanje naredbi, istovremeno lijevom rukom pomoću 3D miša možete namještati vaš model, odnosno pogled na njega. Takav način dvoručnog rada je vrlo efikasan i ergonomičan.

CadMouse Pad Compact

Podloška za miša CadMouse Pad Compact idealna je za mobilno radno mjesto ili radno mjesto s ograničenjem u raspoloživom prostoru.

CadMouse

CadMouse je pravi izbor za vas ukoliko ipak preferirate žicom povezanog miša pune veličine, a koji je također osmišljen za rad s CAD aplikacijama.

Za najbolje korisničko iskustvo i nove mogućnosti uvijek koristite najnovije upravljačke programe

Upit za CadMouse Wireless

9 + 7 =