Advance Steel Test Drive

Ne znate što je to Advance Steel, a htjeli biste znati? Znate što je Advance Steel ali ga nikada niste probali? Tražite posao i želite se istaknuti? Dođite na besplatnu radionicu, isprobajte Advance Steel pod vodstvom naših voditelja i instruktora te se uvjerite u njegove prednosti.

Sudjelovanje na radionici je BESPLATNO uz prethodnu prijavu.

Broj mjesta je ograničen.

Advance Steel, softver za projektiranje čeličnih konstrukcija, temelji se na svima dobro poznatom AutoCAD-u, što omogućuje brzo učenje i laku prilagodbu radnih procesa svima koji već rade u AutoCAD-u. Omogućuje brzu i jednostavnu izradu detaljnih modela čeličnih konstrukcija sa svim spojevima i alatima za brzu izradu standardnih elemenata, kao što su stepenice, penjalice i ograde. Automatizirana izrada sklopnih i radioničkih crteža omogućit će vam veću konkurentnost i točnost tehničke dokumentacije.

 

 

Advance Steel – pravi alat za strojarske konstrukcije

Projektiranje čeličnih konstrukcija zahtijeva mnogo radnog vremena radi velike količine detalja koje je potrebno predvidjeti, projektirati i nacrtati. Advance Steel omogućuje jednostavno 3D modeliranje čeličnih konstrukcija zahvaljujući izdašnoj biblioteci standardnih čeličnih profila i spojeva pa će u najvećem broju slučajeva biti dovoljno odabrati željeni spoj iz biblioteke, podesiti detalje spoja i naknadno kopirati spoj na sva mjesta gdje ga želite koristiti. Promjene u projektima su uglavnom neizbježne, no Advance Steel omogućuje jednostavne izmjene projekta, koje osim što štede vrijeme, omogućuju izbjegavanje previda. Na primjer, potrebno je promijeniti sve spojeve određenog tipa u nekoj čeličnoj konstrukciji – dovoljno je promijeniti jedan i svi ostali će se automatski ažurirati. Osim uobičajenih alata za modeliranje čeličnih konstrukcija tu je i prošireni skup alata, koji omogućuje jednostavnu izradu temeljnih spojeva i ukruta, stepenica, penjalica, ograda i platformi. U svakom trenutku možete provjeriti valjanost konstrukcije i vidjeti svako mjesto na kojem je došlo do zadiranja ili sudara elemenata konstrukcije. Na kraju možete jednostavno i automatski izraditi potrebnu sklopnu i radioničku dokumentaciju u skladu s vašim standardima.

Pametno modeliranje čeličnih konstrukcija

Advance steel pomaže u pojednostavljenju procesa modeliranja čeličnih konstrukcija s nekoliko inteligentnih značajki. Sadrži bogatu biblioteku objekata i specijaliziranih alata koji pomažu pri konstrukciji strukturnih elemenata. Namjenski alati u formi čarobnjaka olakšavaju stvaranje elemenata kao što su štapne konstrukcije, ukrute, sljemenjače (rožnjače) i čelični okviri.

 

Konstruiranje čeličnih spojeva

Na raspolaganju su različiti tipovi gotovih parametarskih čeličnih spojeva. Sveobuhvatna biblioteka spojeva pruža pristup jednostavnim i složenim spojevima čeličnih konstrukcija, a pri promjeni dimenzija nekog elementa spoj se automatski ažurira. Integrirani sustav za konstruiranje čeličnih spojeva provjerava sukladnost sa AISC i EC3 standardima i pomaže u validaciji modela.

 

Modeliranje stubišta, penjalica i ograda

Advance Steel raspolaže moćnim alatima za modeliranje drugih čeličnih konstrukcija. Korištenjem namjenskih alata u formi čarobnjaka možete modelirati i konstruirati vrlo precizna stubišta i ograde. Zahvaljujući ovim specijaliziranim alatima štedite vrijeme pri konstruiranju ravnih i spiralnih stubišta te zaštićenih ljestvi. Gotove modele moguće je brzo i jednostavno izmijeniti i prilagoditi vašem projektu promjenom čitavog niza parametara.

 

Konstrukcije od savijenog čeličnog lima

Moguće je modelirati složene konstrukcije od savijenog čeličnog lima zahvaljujući specifičnim alatima za ovu namjenu. Ovakvi posebni elementi mogu biti razvijeni pri izradi radioničkih crteža, a uzorak je moguće u potpunosti prikazati kao kod za CNC obradu i time automatizirati i ubrzati proizvodnju.

 

Dokumentacija prema vašim potrebama

Predlošci radioničkih crteža omogućuju točniju izradu pojedinačnih i sklopnih crteža u svakom trenutku. Mogu biti označeni i kotirani prema vašim potrebama i standardima kako bi proces bio usklađen s potrebama vaše radionice, a predloške možete vrlo jednostavno prilagoditi svim svojim specifičnim potrebama. Također je moguće stvoriti i sklopne crteže za potrebe izvođenja na gradilištu. Takve pregledne crteže moguće je brzo stvoriti kao izometrijske crteže, nacrte ili tlocrte te ih automatski kotirati i označiti prema vašim standardima.

 

Liste materijala i rezanja

Sastavnice, popisi i dokaznice materijala (BOM) također se lako generiraju uz pomoć već gotovih predložaka. Količine su već definirane zahvaljujući detaljnom modelu, što smanjuje utrošak materijala zahvaljujući točnim dimenzijama i količinama u sastavnici. Ove informacije moguće je izvoziti u različitim formatima za korištenje u drugim sustavima ili softverskim paketima. Advance Steel također automatski generira CNC kod za velik broj strojeva, uključujući i robote za zavarivanje, omogućujući tako izravnu proizvodnju iz 3D modela.

Informacije o radionici

 

Što ćete naučiti na radionici?

Na radionici će polaznici biti upoznati sa osnovim konceptima rada u paketu Advance Steel i sami će pod vodstvom instruktora probati rad u tom alatu. Radionica je izvrsna prilika da od iskusnih korisnika paketa Advance Steel saznate sve što vas zanima o ovom programu. Ideja radionice je da svi polaznici uz pomoć instruktora isprobaju prikazane vježbe. Tako će najbolje spoznati benefite rada Advance Steel paketu.

Teme koje se obrađuju na radionici

Na radionici će biti obrađeno nekoliko ključnih tema kako bi polaznici dobili kompletniju sliku o načinu rada i prednostima korištenja paketa Advance Steel.

  • Postavljanje projekta i izrada početnog rastera
  • Umetanje podloga i betonskih elemenata
  • Umetanje standardnih profila čelične konstrukciju
  • Umetanje ukruta
  • Izrada, kopiranje i izmjene spojeva
  • Izrada stubišta, ljestvi i ograda
  • Izrada okvira i krovišta
  • Provjera modela
  • Izrada tehničke dokumentacije

Uz praktičan rad na samom programu koji se pokazao jako korisnim za polaznike, izuzetno je korisna i otvorena rasprava o alatima i praksi projektiranja čeličnih konstrukcija između polaznika i instruktora te iskustvima u korištenju paketa Advance Steel u praksi.

 

Prijavite se na radionicu!

Želite li sudjelovati na besplatnoj Advance Steel Test Drive radionici rezervirajte mjesto za sebe u nekom od ponuđenih termina i lokacija. Broj mjesta u učionici je ograničen pa vam savjetujemo da svoje mjesto osigurate što prije.

Termini radionica

Radionice Advance Steel Test Drive održavaju se otprilike jednom mjesečno, u Zagrebu, u našoj učionici u Savskoj cesti 106. Radi malog broja raspoloživih radnih mjesta preporučamo da se prijavite što prije i osigurate mjesto na ovoj izuzetno zanimljivoj radionici.

 

Nema otvorenih termina

 

Instruktor

Zdenko Kožar, edukacija i podrška

Zdenko je certificirani Autodeskov instruktor za Fusion 360 i AutoCAD platformu (AutoCAD, AutoCAD Plant 3D). Po struci je strojar i ima veliko iskustvo u radu s programima za projektiranje i vizualizaciju. Tečajeve AutoCAD-a i drugih programa temeljenih na AutoCAD-u drži već više od 20 godina. U Prioru je zadužen za potporu korisnicima u radu s AutoCAD-om, AutoCAD P&ID, AutoCAD Plant 3D, Advance Steel, Fusion 360 i Showcase te izradu rješenja i optimizaciju radnih procesa u tvrtkama koje koriste ovaj softver. Kao voditelj ATC-a razvija nove nastavne programe i metodologiju edukacije za najnovije Autodeskove programe.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail: bim@prior.hr ili na tel. (01) 3011 602

Zašto PRIOR?

Prior se bavi prodajom Autodeskovih rješenja i pružanjem tehničke podrške korisnicima. Zahvaljujući dugogodišnjem kvalitetnom poslovanju imamo status Autodeskovog Gold Partnera.

Za svaki kvalitetno obavljen posao neophodno je iskustvo. Naša tvrtka obavlja edukaciju korisnika isključivo za rad u Autodeskovim programima i činimo to još od 1992. godine.

Certifikacija u IT industriji je već duže vrijeme postala standardan način dobivanja eksterne validacije nečijih vještina. U taj trend odlično se uklapa i Autodeskova certifikacija.