AutoCAD Plant 3D (online)

AutoCAD Plant 3D (online)
Vrijeme:
17.1.2022. - 21.1.2022.
09:00 - 16:00
Kategorije:

Opis tečaja

Tečaj AutoCAD Plant 3D obuhvaća i AutoCAD P&ID te je namijenjen korisnicima koji projektiraju procesna postrojenja. AutoCAD P&ID obuhvaća crtanje procesnih dijagrama i konfiguriranje paketa AutoCAD P&ID – izradu dijagrama, dodavanje opreme, cjevovoda i instrumenata, označavanje i unos podataka te rad sa bazom podataka i izradu izvješća. Plant 3D edukacija obuhvaća izradu cjevovoda, opreme i armature uz korištenje P&ID podataka u Plant 3D te izradu pratećih čeličnih konstrukcija i sve prateće dokumentacije – ortogonalnih projekcija i izometrijskih shema. Uz navedeno, obuhvaćena je i priprema i administracija projekata, definiranje novih objekata i svojstava, prilagodba data managera, izrada predložaka crteža, stvaranje i uređivanje spec-ova i kataloga i konfiguriranje izvješća. Za potrebe suradnje, obuhvaćene su i osnove rada u programu Navisworks.

Osnovni preduvjeti za pohađanje ovog tečaja su dobro poznavanje rada u operativnom sustavu Windows (rad sa datotekama – otvaranje i spremanje datoteka, navigacija po diskovima i mapama) te dobro poznavanje rada u AutoCAD-u.

Trajanje edukacije: 40 školskih sati

Cijena: 3.990,00 kn + PDV

Po završetku tečaja svaki polaznik na svoje ime dobiva službeno Autodeskovo uvjerenje o pohađanju tečaja u ovlaštenom Autodeskovom centru za obuku (ATC).

Način održavanja tečaja: online

Poštovani polaznici edukacije i dragi interesenti, zbog trenutne pandemije do daljnjeg tečajeve ne organiziramo u našoj učionici, već putem udaljenog pristupa na platformi GoToMeeting. Za kvalitetno sudjelovanje preporuča se upotreba 2 monitora, kako bi bilo moguće istovremeno pratiti instruktora i raditi na vježbama. Nakom većeg broja na taj način održanih tečajeva, polaznici su nam potvrdili da se radi o dobroj alternativi za slučaj kada dolazak u učionicu nije moguć.

Ukoliko želite, svoje znanje rada u Autodeskovim alatima možete potvrditi polaganjem ispita za Autodeskov certifikat. Više o načinu certificiranja pogledajte ovdje.

 

Prijave

Prijave su zaključene.