Danas, u vrijeme krize i smanjene društvene interakcije, provodimo kod kuće više vremena nego inače. Mnogi od nas dio tog vremena odvajaju za edukaciju i polaganje certifikacijskih ispita. Jeste li i vi razmišljali o tome?

Profesionalni certifikat vam može pomoći u bilo kojoj fazi karijere i osigurava veću vjerodostojnost pri vrednovanju vašeg znanja i vještina. Današnja industrija, arhitektura, graditeljstvo i dizajn traže takvu potvrdu, kako od studenta, tako i od profesionalaca. Autodeskovi certifikati priznati su svugdje u svijetu i potvrđuju da nositelj ima potrebna znanja za brz i efikasan rad na alatima koji su traženi u okruženju visoke tehnologije.

Pripremom za ispit utvrđujete postojeće vještine, ali i stječete nova znanja, te otkrivate prilike za usavršavanje. Žeđ za znanjem i profesionalnim usponom ključni su elementi za poslovni uspjeh, bilo to u malim, bilo velikim poduzećima, vladinim ili neprofitnim organizacijama ili na sveučilištu. Profesionalni certifikati su ponekad traženi kao prilog na natječajima, a strane kompanije često ih traže od svojih budućih zaposlenika i suradnika.
Potvrda nosi sa sobom i rast samopouzdanja, kao i osjećaj osobnog zadovoljstva zbog rada na svom vlastitom napretku.

Službena potvrda o položenom ispitu s Autodeskovim logom uvodi Vas u svijet eksperata koji koriste neko od Autodeskovih softverskih rješenja. Poslodavci Vas mogu pronaći na službenoj listi i ponuditi Vam posao ili suradnju. Svoje osobno postignuće u certifikaciji možete istaknuti na svojoj web-stranici ili LinkedIn profilu, čime pokazujete da vam je investicija u znanje bitna.

Zbog trenutnih okolnosti i mjera zaštite zbog pandemije, certifikacijski ispit za nivo Autodesk Certified Professional možete polagati od kuće, putem online platforme. Više o samoj certifikaciji možete potražiti ovdje.
Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, a ako imate pitanja u vezi certifikacije, javite nam se, rado ćemo vam odgovoriti.