AutoCAD 3D modeliranje (online)

AutoCAD 3D modeliranje (online)
Vrijeme:
8.3.2022. - 10.3.2022.
09:00 - 15:00

Opis tečaja

Tečaj AutoCAD – 3D modeliranje namijenjen je korisnicima AutoCAD-a koji žele naučiti napraviti 3D modele u AutoCAD-u na temelju postojeće 2D dokumentacije ili izravnim modeliranjem. Ovaj tečaj obuhvaća sve osnovne alate i postupke potrebne za izradu 3D modela: koncepte i metode modeliranja plohama ili punim tijelima, konceptualno i izravno modeliranje, modeliranje iz postojećih 2D nacrta, izrada tlocrta i presjeka te izrada 2D dokumentacije iz postojećih 3D modela.

Razina tečaja: napredna (potrebno je poznavati osnove rada u AutoCAD-u).

Osnovni preduvjeti za pohađanje ovog tečaja su poznavanje rada u operativnom sustavu Windows (rad sa datotekama – otvaranje i spremanje datoteka, navigacija po diskovima i mapama) te poznavanje gradiva osnovnog tečaja AutoCAD-a.

Svi polaznici tečaja dobivaju skriptu na hrvatskom jeziku i probnu verziju AutoCAD-a.

Način održavanja tečaja: online

Poštovani polaznici edukacije i dragi interesenti, zbog trenutne pandemije do daljnjeg tečajeve ne organiziramo u našoj učionci, već putem udaljenog pristupa na platformi GoToMeeting. Za kvalitetno sudjelovanje preporuča se upotreba 2 monitora, kako bi bilo moguće istovremeno pratiti instruktora i raditi na vježbama. Nakom većeg broja na taj način održanih tečajeva, polaznici su nam potvrdili da se radi o dobroj alternativi za slučaj kada dolazak u učionicu nije moguć.

Ukoliko želite, svoje znanje rada u Autodeskovim alatima možete potvrditi polaganjem ispita za Autodeskov certifikat. Više o načinu certificiranja pogledajte ovdje.

 

Prijave

Prijave su zaključene.