Advance Steel – Osnove (online) 17., 20. i 21.6.2022.

Advance Steel - Osnove (online) 17., 20. i 21.6.2022.
Vrijeme:
17.6.2022. - 21.6.2022.
09:00 - 15:00

Opis tečaja

Tečaj Advance Steel – osnove namijenjen je svima koji sudjeluju u procesu projektiranja i proizvodnje čeličnih konstrukcija, a obuhvaća sve osnovne alate i postupke potrebne za izradu čeličnih konstrukcija i njihovih elemenata te izradu kompletne tehničke dokumentacije.

Osnovni preduvjeti za pohađanje ovog tečaja su poznavanje rada u operativnom sustavu Windows (rad sa datotekama – otvaranje i spremanje datoteka, navigacija po diskovima i mapama) te poznavanje osnovnih računalnih pojmova.

Po završetku tečaja svaki polaznik na svoje ime dobiva službeno Autodeskovo uvjerenje o pohađanju tečaja u ovlaštenom Autodeskovom centru za obuku (ATC).

Način održavanja tečaja: online

Poštovani polaznici edukacije i dragi interesenti, zbog trenutne pandemije do daljnjeg tečajeve ne organiziramo u našoj učionci, već putem udaljenog pristupa na platformi GoToMeeting. Za kvalitetno sudjelovanje preporuča se upotreba 2 monitora, kako bi bilo moguće istovremeno pratiti instruktora i raditi na vježbama. Nakon većeg broja na taj način održanih tečajeva, polaznici su nam potvrdili da se radi o dobroj alternativi za slučaj kada dolazak u učionicu nije moguć.

Trajanje: 3 radna dana (petak, ponedjeljak i utorak) od 9:00 do 15:00

Ukoliko želite, svoje znanje rada u Autodeskovim alatima možete potvrditi polaganjem ispita za Autodeskov certifikat. Više o načinu certificiranja pogledajte ovdje.

 

Prijave

Prijave su zaključene.