BUDUĆNOST PROJEKTIRANJA

Osvrt na korisničku konferenciju koju smo 23.11.2017. održali u Kongresnom centru FORUM Zagreb

Ideja o zajedničkoj korisničkoj konferenciji koja bi na jednom mjestu uz Priorove i Autodeskove stručnjake okupila projektante raznih struka, na kojoj bi se odmakli od marketinga i približili rješenjima za svakodnevne i za “sutrašnje” izazove, te na kojoj bi neki od naših korisnika prikazali svoje zanimljivije projekte nastale korištenjem Autodeskovih programa, napokon je realizirana.

U kongresnom centru FORUM Zagreb, 23.11.2017. okupili smo gotovo 170 sudionika te s njima podijelili, nadamo se, mnoštvo korisnih informacija i savjeta.

U uvodnoj prezentaciji, Dubravko Pavlić i Jadranko Stjepanović ukratko su se osvrnuli na Priorovih 25 godina (koje smo na kraju konferencije i proslavili uz tortu) te naglasili glavne promjene trendova u industriji CAD softvera u tom periodu. Nakon njih su Martin Penaz i Patrik Minks iz Autodeska u svojom prezentacijama prikazali što sve možemo očekivati u budućnosti, te kakvi su aktualni trendovi u arhitektonsko-graditeljskoj i strojarsko-proizvodnoj industriji.

U nastavku su u odvojenim grupama korisnici mogli saznati puno korisnih informacija relevantnih za njihovu djelatnost. Za više informacija o predavanjima odaberite područje koje vas zanima.

Galerija fotografija

Zanima vas kako je to izgledalo? Klikom na donju sliku pogledajte galeriju fotografija s ove konferencije.