Inventor Osnove (online)

Inventor Osnove (online)
Vrijeme:
16.5.2022. - 27.5.2022.
16:00 - 19:15

Opis tečaja

Tečaj Inventor – Osnove namijenjen je strojarima koji žele naučiti osnove izrade digitalnog prototipa, temelja suvremenog strojarstva. Ovaj tečaj obuhvaća temelje parametarskog strojarskog projektiranja, od izrade osnovne parametarske skice, preko izrade dijelova do izrade i sastavljanja sklopova digitalnog prototipa definiranjem međusobnih odnosa i veza pojedinih dijelova sklopa. Tečaj također obuhvaća izradu tehničke dokumentacije iz gotovih dijelova i sklopova.

Osnovni preduvjeti za pohađanje ovog tečaja su poznavanje rada u operativnom sustavu Windows (rad sa datotekama – otvaranje i spremanje datoteka, navigacija po diskovima i mapama) te poznavanje osnovnih računalnih pojmova.

Po završetku tečaja svaki polaznik na svoje ime dobiva službeno Autodeskovo uvjerenje o pohađanju tečaja u ovlaštenom Autodeskovom centru za obuku (ATC).

Način održavanja tečaja: online

Poštovani polaznici edukacije i dragi interesenti, zbog trenutne pandemije do daljnjeg tečajeve ne organiziramo u našoj učionci, već putem udaljenog pristupa na platformi GoToMeeting. Za kvalitetno sudjelovanje preporuča se upotreba 2 monitora, kako bi bilo moguće istovremeno pratiti instruktora i raditi na vježbama. Nakom većeg broja na taj način održanih tečajeva, polaznici su nam potvrdili da se radi o dobroj alternativi za slučaj kada dolazak u učionicu nije moguć.

Ukoliko želite, svoje znanje rada u Autodeskovim alatima možete potvrditi polaganjem ispita za Autodeskov certifikat. Više o načinu certificiranja pogledajte ovdje.

 

 

Prijave

Prijave su zaključene.