Tri dana prepuna dojmova, raznih vrsta prodajnih i tehničkih treninga, susret s ostalim Autodeskovim partnerima, te vodećim Autodeskovim ljudima, Andrew Anagnost i Amar Hanspal, glavna su obilježja ovogodišnje Autodeskove konferencije u Berlinu.

I ove godine, sada već tradicionalno, u Berlinu je od 18. do 20. travnja održana Autodeskova OTx (One Team Extension) konferencija za partnere s područja Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA). Na konferenciji se govorilo o smjeru u kojem se kreće projektiranje u svim granama inženjerskih djelatnosti.

Naglasak cijele konferencije bio je usmjeren na ključne poslovne prednosti korištenja naprednih Autodeskovih rješenja za projektiranje, proizvodnju, simulacije, kolaboraciju i upravljanje tehničkom dokumentacijom. Imali smo priliku saznati za uspješne implemantacije Autodeskovih rješenja kod brojnih korisnika iz domene strojarstva i proizvodnje, te arhitekture i graditeljstva.

Tri dana prepuna dojmova, raznih vrsta treninga od jutra do mraka, preko najpoznatijih imena iz Autodeska, partnera iz šire regije, pa sve do samog vrha Autodeska. Glavne i najposjećenije prezentacije održali su Andrew Anagnost i Amar Hanspal, CEO dvojac na čelu Autodeska.

Kako su ovu konferenciju doživjeli naši glavni “tehničari”, Goran Kiš (strojarstvo) i Vedran Orešić (arhitektura i graditeljstvo), pogledajte na sljedećim linkovima:

Goran Kiš – https://www.prior.hr/9502/otx-berlin-2017-strojarstvo/
Vedran Orešić – https://www.prior.hr/9499/otx-berlin/