Autodesk je produljio trajanje u ožujku najavljenog Programa produženog pristupa (Extended Access Program). Ovaj program je zamišljen kao pomoć u prevladavanju trenutne krize i omogućava besplatno komercijalno korištenje odabranih Autodeskovih poizvoda. Inicijalno je bilo najavljeno da će trajati do kraja svibnja, a sada je produljen do 30. lipnja.

Da bi što bolje izrazio podršku svojim korisnicima koji se suočavaju s novom stvarnošću rada od kuće, Autodesk je uveo poseban Program produženog pristupa  (Extended Access Program) odabranim proizvodima za suradnju u oblaku, uključujući BIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCAD Web i Mobile, te Shotgun. Ovaj program omogućava besplatno komercijalno korištenje spomenutih proizvoda do 30. lipnja 2020.  Autodesk ne planira produljenje programa nakon tog datuma. Program je dostupan ne samo novim korisnicima, nego i postojećim korisnicima kojima je potrebno brzo proširenje upotrebe ovih alata kako bi se prilagodili timovima koji rade na daljinu. Da biste saznali više, posjetite Autodeskov Covid-19 Resource Center ili našu stranicu za podršku radu od kuće.

Kako biste iskoristili ovaj program, trebate pristupiti probnoj verziji na dolje navedenim linkovima i slijediti ponuđene upute.

 

Napomena: Cilj ovog programa nije postupno pretvaranje korisnika u stalne kupce tih proizvoda. Korištenje sustava probnih verzija proizvoda (trial) je trenutno najučinkovitiji mogući način da vam se ovi alati učine dostupnima u najkraćem mogućem roku. Moguće je da ćete tijekom trajanja ovog programa unutar samog proizvoda ili putem e-maila primati poruke koje će vas poticati da se pretplatite. Autodesk javlja da rade na tome da isključe ovakvu vrstu komunikacije. Svjesni su da u trenutnim okolnostima ovo ne predstavlja idealan korisnički doživljaj, ali nastoje djelovati što je brže moguće kako bi što kvalitetnije podržali vas, naše korisnike.