Rad od kuće > Webinari

 

LINEAR – MEP rješenje za Revit

Pogledajte na koji način LINEAR kao napredno MEP rješenje može pomoći projektantima instalacija u Revitu.

U ovom smo webinaru predstavili LINEAR i najvažnije mogućnosti njegovih programskih rješenja za projektante strojarske i građevinske struke s fokusom na korisnike Autodesk Revita. S LINEAR rješenjima ostvaruje se kontinuirani tijek rada prilikom projektiranja sustava grijanja, hlađenja, ventilacije, plina, vode i odvodnje.
Koji su neki od najvažnijih alata u svim fazama projekta od početnog koncepta, izrade MEP modela do analize zgrade te proračuna toplinskog i rashladnog  opterećenja do dimenzioniranja, analize i balansiranja cijevne mreže?
Kako iskoristiti IFC model za proračune toplinskih gubitaka i dobitaka? Kako se mogu jednostavno ažurirati proračuni u slučaju promjene arhitektonskog BIM modela? Pruža li LINEAR korisniku familije za proračun? Kako surađivati sa arhitektom na definiranju prodora za instalacije? Kako se podaci iz proračuna automatski mogu iskoristiti za kotiranje i povezivanje sa specifikacijama materijala? Može li LINEAR automatski izraditi shemu u Revitu?

Na ova pitanja odgovoriti će nam Ivan Kvesić, vlasnik tvrtke BIM sustavi koja je autorizirani partner LINEAR proizvoda za Hrvatsku.

Ovaj webinar je dio serije kratkih webinara kojima vam želimo olakšati upoznavanje s Autodeskovim alatima. Više o budućim i već održanim webinarima možete pronaći na stranici Webinari.

 

 

Najavljeni webinari

  • Trenutno ih nema.

Održani webinari