Rad od kuće > Webinari

 

Kako osigurati Autodeskovu licencu za rad od kuće?

Ovaj webinar ima za cilj upoznati vas s nekoliko načina na koje Autodeskovu licencu možete koristiti ako radite od kuće. Prikazat ćemo postupke koji su specifični za obje vrste licenci: Singe user (pojedinačne) i Multi user (mrežne). Postupke koje ćemo prikazati mogu koristiti svi Autodeskovi korisnici koji imaju trajnu licencu s aktivnim održavanjem ili aktivnu Autodesk pretplatu na određeni program ili kolekciju.

Na ovom smo webinaru pokazali kako na ispravan način koristiti licencu ako radite od kuće. Budući da je za Single user licence postupak prilično jednostavan, fokusirali smo se na situaciju u kojoj se radi o Multi user licencama pri čemu smo prikazali način spajanja VPN vezom, posudbu mrežne licence sa servera i generiranje posebnog serijskog broja koji služi za instalaciju na kućno računalo.

Ovaj webinar je dio serije kratkih webinara kojima vam želimo olakšati snalaženje u okolnostima u kojima smo se svi zatekli. Više sličnog sadržaja možete potražiti na stranici Rad od kuće.

Planirani webinari

  • Trenutno ih nema.