Rad od kuće > Webinari

 

Digitalizacija stvarnosti

Prenošenje nečeg stvarnog u digitalno jedan je od važnih zadataka u radu na arhitektonskom ili sličnom projektu. Pogledajte kako je moguće jednostavno doći do 3D modela uz pomoć fotografija i Autodeskovog alata ReCap Photo.

Prenošenje nečeg stvarnog u digitalno jedan je od važnih zadataka u radu na arhitektonskom ili sličnom projektu. To može biti izmjera postojećeg stanja, ubacivanje 3D podloga, prikaz okolnih građevina ili manjih elemenata interijera ili eksterijera. Načini također mogu biti različiti: od izmjere metrom koja ne zahtijeva opremu ali iziskuje puno truda, vremena i modeliranja – do korištenja laserskog 3D skenera za izradu oblaka točaka, što je puno brže i jednostavnije ali naravno zahtjeva sofisticiranu opremu. No postoji još jedan zanimljivi način koji je negdje između ova dva spomenuta. Pogledajte kako je moguće jednostavno doći do 3D modela uz pomoć fotografija i Autodeskovog alata ReCap Photo.

Ovaj webinar je dio serije kratkih webinara kojima vam želimo olakšati snalaženje u okolnostima u kojima smo se svi zatekli. Više sličnog sadržaja možete potražiti na stranici Rad od kuće.

 

Planirani webinari

  • Trenutno ih nema.