3Dconnexion CadMouse


CadMouse je prvi miš napravljen baš za profesionalne korisnike CAD aplikacija.

Promišljen ergonomski dizajn

Svi korisnici CAD aplikacija znaju važnost srednje tipke miša, a zahvaljujući dediciranoj srednjoj tipki CadMouse miša, dani klikanja po kotačiću su sada srećom iza Vas. Kućište CadMouse miša je stilski lijepo oblikovano u kombinaciji mat crne plastike s metalnim obrubom, a svojim oblikom omogućuje ugodan i prirodan položaj ruke pri dugotrajnom radu.

Zumiranje na način kako bi se to i trebalo raditi

Uobičajeni miševi nisu konstruirani s mišlju na CAD korisnike, ali 3Dconnexion CadMouse je. Pomoću QuickZoom opcije, možete brzo zumirati jednim klikom palca. No ne brinite, kotačić za zumiranje je i dalje tu i obavlja svoj zadatak bolje nego ikad. Bilo da vam treba click-to-click zumiranje u CAD aplikacijama ili brzo skrolanje kroz dokumente ili web pretraživač s inercijskim efektom, Smart Scroll kotačić će besprijekorno obaviti svoju funkciju.

Upravljanje pokazivačem miša uz inženjersku preciznost

Zahvaljujući naprednom laserskom senzoru preciznosti 8200 dpi i komunikaciji s računalom (pool rate) uz učestalost od 1.000 Hz (odnosno svake milisekunde), svaki put ćete kliknuti točno tamo gdje ste i namjeravali i u trenutku kada ste namjeravali. To je nivo preciznosti kojeg profesionalci trebaju i zaslužuju.

Jednistavan pristup najvažnijim naredbama

Posebnom tipkom koja se nalazi na gornjoj plohi miša, tzv. Gesture Button, otvara se radijalni izbornik specifičan za pojedine aplikaciju odnosno trenutnu radnu okolinu. Pomoću njega naredbe možete zadavati jednostavnim potezima miša i tako smanjiti broj klikova na najmanju moguću mjeru.

U radu je gladak poput svile, a tih poput miša

Budući da je misija 3Dconnexiona pomaganje korisnicima da u procesu projektiranja rade brže i komfornije, pri oblikovanju i odabiru materijala (PTFE) klizne podloge CadMouse miša, vodilo se računa o tome da se na najmanju moguću mjeru smanji trenje pri njegovom korištenju i zato je gotovo nečujan u radu.

CadMouse – preciznost koju možete osjetiti!

Link na 3Dconnexion CadMouse stranicu