Uvod u Fusion modeliranje plohama (online) – besplatno!

Uvod u Fusion modeliranje plohama (online) - besplatno!
Vrijeme:
20.6.2024.
17:00 - 19:30

Uvod u Autodesk Fusion – Modeliranje plohama je potpuno besplatan jednodnevni tečaj za sve koji žele isprobati i vidjeti kako izgleda ova edukacija u PRIOR-u. Ovaj jednodnevni tečaj održat će se kao i naši drugi online tečajevi, uživo s predavačem putem GoTo platforme, a polaznici će moći naučiti neke napredne tehnike rada u Autodesk Fusion-u tijekom tri školska sata, koliko je trajanje ove jednodnevne radionice. Prijavljeni polaznici dobit će sve potrebne upute i vježbe prije tečaja kako bi ga mogli pratiti.

Voditelj tečaja je naš Zdenko Kožar, s više od 30 godina iskustva u CAD softveru i držanju tečajeva. Tijekom ovog tečaja možete postavljati pitanja ili zatražiti pomoć ako nešto zapne.

Osnovni preduvjeti za pohađanje ovog tečaja su poznavanje osnova rada u Autodesk Fusion-u te poznavanje rada u operativnom sustavu Windows.

Način održavanja tečaja: online

Poštovani polaznici edukacije, tečaj se održava online na platformi GoTo. Za kvalitetno sudjelovanje preporuča se upotreba 2 monitora, kako bi bilo moguće istovremeno pratiti instruktora i raditi na vježbama, kao i slušalice s mikrofonom, radi jasne komunikacije.

 

Prijave