Revit – Osnove

Vrijeme:
31.3.2020. - 2.4.2020.
16:00 - 21:00
Kategorije:

Način održavaja tečaja

Poštovani polaznici edukacije i dragi interesenti,
Zbog trenutne pandemije do daljnjeg tečajeve ne organiziramo u našoj učionci, već putem udaljenog pristupa na platformi GoToMeeting. I prije smo na ovaj način održavali tečajeve, a naši su nam polaznici potvrdili da se radi o dobroj alternativi za slučaj kada dolazak u učionicu nije moguć.

Nakon normalizacije moći ćete tečajeve koje ste odslušali u virtualnoj učionici bez dodatnih troškova odslušati u našoj “stvarnoj” učionici.

Ostanite doma, čuvajte sebe i svoje bližnje.

Opis tečaja

Tečaj Revit – Osnove namijenjen je svim sudionicima u gradnji (arhitekti, građevinari, strojari, električari)  – budućim korisnicima Revita koji nikada nisu radili u ovom alatu. Ovaj tečaj obuhvaća osnovne alate i postupke potrebne za izradu tehničke dokumentacije: modeliranje, opisivanje nacrta, upravljanje pogledima i povezivanje sa drugim dokumentima.
Alati koje koristimo na tečaju vezani su uz arhitektonsku struku (zidovi, podovi, vrata, prozori,…), ali principi koje učimo su univerzalni za sve Revit inačice.

Polaznici tečaja dobivaju Autodeskovo uvjerenje o edukaciji u ovlaštenom training centru (ATC).

Postoji mogućnost polaganja ispita za Autodeskov certifikat, prema dogovoru. Certifikat može biti od značenja pri zapošljavanju u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

 

Prijave

Prijave su zaključene.