Fusion 360 – Osnove

Vrijeme:
25.5.2020. - 27.5.2020.
09:00 - 15:00

Sadržaj tečaja

Fusion 360 je sveobuhvatna platforma za inovaciju proizvoda. Moćna je u svojoj genijalnoj jednostavnosti. Filozofijom drugačijeg pristupa razvoju i izradi proizvoda obuhvaća cjelokupan proizvodni ciklus – od ideje do konačnog proizvoda. Ovaj jedinstveni softver obuhvaća alate za parametarsko modeliranje, oblikovanje T-spline slobodnim formama (T-spline freeform modeling), projektiranje plohama (surface modeling), korištenje 3D skenova (mesh modela) za modeliranje, automatiziranu izradu 2D dokumentacije, vizualne i fizikalne analize (mehaničke i toplinske simulacije), vizualizaciju, animaciju, 3D ispis i pripremu za 3D ispis te pripremu za proizvodnju (CAM).

Razina tečaja: početna
Trajanje: 20 školskih sati
Cijena: 1.790,00 kn + PDV

Način održavaja tečaja

Poštovani polaznici edukacije i dragi interesenti, zbog trenutne pandemije do daljnjeg tečajeve ne organiziramo u našoj učionci, već putem udaljenog pristupa na platformi GoToMeeting. I prije smo na ovaj način održavali tečajeve, a naši su nam polaznici potvrdili da se radi o dobroj alternativi za slučaj kada dolazak u učionicu nije moguć.

Nakon normalizacije moći ćete tečajeve koje ste odslušali u virtualnoj učionici bez dodatnih troškova odslušati u našoj “stvarnoj” učionici.

Ostanite doma, čuvajte sebe i svoje bližnje

 

Prijave

Prijave su zaključene.