Fusion 360 – Napredne tehnike

Vrijeme:
30.11.2020. - 2.12.2020.
09:00 - 15:00

Način održavaja tečaja

Poštovani polaznici edukacije i dragi interesenti,
Zbog trenutne pandemije do daljnjeg tečajeve ne organiziramo u našoj učionci, već putem udaljenog pristupa na platformi GoToMeeting. I prije smo na ovaj način održavali tečajeve, a naši su nam polaznici potvrdili da se radi o dobroj alternativi za slučaj kada dolazak u učionicu nije moguć.

Ostanite doma, čuvajte sebe i svoje bližnje.

Opis tečaja

Tečaj Fusion 360 – napredne tehnike namijenjen je korisnicima koji žele naučiti napredne tehnike modeliranja. Ovaj tečaj obuhvaća sve osnovne alate i postupke potrebne za izradu modela pomoću površina (surface modeling) i slobodnih formi (T-spline freeform modeling). Nadalje, obuhvaćeno je i kombiniranje tehnika modeliranja punim tijelima, površinama i slobodnim formama. Tečaj također obuhvaća postavke crteža, pripremu predloška crteža i definiranje vlastitih okvira i sastavnica te animaciju modela i izradu dokumentacije iz animacija.

Osnovni preduvjeti za pohađanje ovog tečaja su poznavanje sadržaja osnovnog tečaja Fusion 360 te rada u operativnom sustavu Windows (rad sa datotekama – otvaranje i spremanje datoteka, navigacija po diskovima i mapama). Također, svaki polaznik tečaja treba imati otvoren besplatan Autodesk korisnički račun. Upute za otvaranje korisničkog računa polaznici dobivaju prilikom prijave za tečaj.

 

Prijave

Prijave su zaključene.