Fusion 360 – Napredne tehnike (online)

Fusion 360 - Napredne tehnike (online)
Vrijeme:
17.10.2023. - 19.10.2023.
09:00 - 15:30

Opis tečaja

Tečaj Fusion 360 – napredne tehnike namijenjen je korisnicima koji žele naučiti napredne tehnike modeliranja. Ovaj tečaj obuhvaća sve osnovne alate i postupke potrebne za izradu modela pomoću površina (surface modeling) i slobodnih formi (T-spline freeform modeling). Nadalje, obuhvaćeno je i kombiniranje tehnika modeliranja punim tijelima, površinama i slobodnim formama. Tečaj također obuhvaća postavke crteža, pripremu predloška crteža i definiranje vlastitih okvira i sastavnica te animaciju modela i izradu dokumentacije iz animacija.

Osnovni preduvjeti za pohađanje ovog tečaja su poznavanje sadržaja osnovnog tečaja Fusion 360 te rada u operativnom sustavu Windows (rad sa datotekama – otvaranje i spremanje datoteka, navigacija po diskovima i mapama). Također, svaki polaznik tečaja treba imati otvoren besplatan Autodesk korisnički račun. Upute za otvaranje korisničkog računa polaznici dobivaju prilikom prijave za tečaj.
Po završetku tečaja svaki polaznik na svoje ime dobiva službeno Autodeskovo uvjerenje o pohađanju tečaja u ovlaštenom Autodeskovom centru za obuku (ATC).

Način održavanja tečaja: online

Poštovani polaznici edukacije, tečaj se održava online na platformi GoToMeeting. Za kvalitetno sudjelovanje preporuča se upotreba 2 monitora, kako bi bilo moguće istovremeno pratiti instruktora i raditi na vježbama, kao i slušalice s mikrofonom, radi jasne komunikacije.

 

Prijave

Prijave su zaključene.