Advance Steel – Izrada tehničke dokumentacije (online)

Advance Steel - Izrada tehničke dokumentacije (online)
Vrijeme:
12.3.2024. - 14.3.2024.
09:00 - 15:30

Opis tečaja

Tečaj Advance Steel – Izrada tehničke dokumentacije (online)

namijenjen je svima koji sudjeluju u procesu projektiranja i proizvodnje čeličnih konstrukcija, a obuhvaća napredne alate i postupke potrebne za provjeru modela i izradu prateće tehničke dokumentacije čeličnih konstrukcija i njihovih elemenata. Također je obuhvaćena i izrada popisa materijala, reznih listi i NC datoteka za proizvodnju.

Osnovni preduvjeti za pohađanje ovog tečaja su poznavanje sadržaja tečaja Advance Steel – Modeliranje čeličnih konstrukcija i rada u operativnom sustavu Windows (rad sa datotekama – otvaranje i spremanje datoteka, navigacija po diskovima i mapama) te poznavanje osnovnih računalnih pojmova. Poznavanje osnova rada u AutoCAD-u je poželjno, ali ne i nužno.

Po završetku tečaja svaki polaznik na svoje ime dobiva službeno Autodeskovo uvjerenje o pohađanju tečaja u ovlaštenom Autodeskovom centru za obuku (ATC).

Način održavanja tečaja: online

Poštovani polaznici edukacije, tečaj se održava online na platformi GoToMeeting. Za kvalitetno sudjelovanje preporuča se upotreba 2 monitora, kako bi bilo moguće istovremeno pratiti instruktora i raditi na vježbama, kao i slušalice s mikrofonom, radi jasne komunikacije.

Prijave

Prijave su zaključene.