Autodeskov program pretplate je najbolji način da ostanete u tijeku s najnovijim softverskim tehnologijama uz istovremeno olakšano upravljanje softverskim resursima te jednostavnije planiranje budžeta.

Iako se sve više korisnika odlučuje za kupovinu pretplate još uvijek ima korisnika koji to ne žele (ili ne prepoznaju prednosti). Jasno je da svi pokušavaju uštedjeti gdje god je moguće ali iako to čudno zvuči kupovina pretplate i održavanja smanjuje vaše troškove. Cijena jednogodišnje pretplate obično je 2-4 puta niža od cijene dogradnje, a imaju isti učinak. Osim besplatne dogradnje pretplata nudi niz dodatnih pogodnosti.

1.) PREDVIDLJIVO BUDŽETIRANJE / Vaše budžetiranje postaje jednostavnije i lakše. Naknada za program pretplate uplaćuje se jednom godišnje te Vam se na taj način olakšava planiranje budžeta.

2.) BESPLATNA NADOGRADNJA / Omogućuje dobivanje svih nadogradnji i najnovijih rješenja od trenutka kada postanu dostupna za Vaš proizvod, a u vremenu trajanja ugovora o pretplati, bez dodatne naknade. Nadogradnja je komercijalna inačica koja unaprijeđuje i razvija Vaš softver te za koju Autodesk standardno naplaćuje naknadu. Za pojedine proizvode, nadogradnje su dostupne i kroz cownload

3.) TEHNIČKA PODRŠKA PUTEM INTERNETA / Podrška putem Interneta pruža odgovore na tehnička pitanja koji će Vam pomoći da maksimalno iskoristite mogućnosti Autodesk proizvoda.

4.) UČENJE NA DALJINU (E-learning) / E-learning tečajevi usklađuju se s Vašim tempom rada te se sastoje od interaktivnih lekcija za gotovo sve Autodesk proizvode. Svi tečajevi traju od 15-30 minuta te su organizirani i dostupni prema katalogu proizvoda. Također, dostupni su i unaprijed pripremljeni zadaci koji će Vam pomoći da bolje ocijenite razinu Vašeg znanja i odaberete tečaj koji će Vam najviše koristiti.

5.) MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRIJAŠNJIH INAČICA / Isključivo korisnicima Autodesk programa pretplate dopušteno je legalno korištenje prijašnjih inačica Autodesk proizvoda čak i u slučaju kada je nadogradnja na najnoviju inačicu već instalirana.

6.) SEKUNDARNA INSTALACIJA PROIZVODA NA KUĆNO RAČUNALO / Ova pogodnost omogućuje instalaciju druge kopije programa na kućnom računalu ili osobnom računalu Vaših djelatnika u vremenu trajanja programa pretplate.

7.) JEDNOSTAVNIJE UPRAVLJANJE PROIZVODOM / Autodesk program pretplate omogućuje Vam da pojednostavite upravljanje svojim proizvodom – od narudžbe, preko instalacije do nadogradnje. Contract Manager i Software Coordinator administriraju ugovor o pretplati na centralizirani način, upravljaju proizvodima, e-learning tečajevima, tehničkom podrškom putem interneta …

8.) SUBSCRIPTION CENTER / Subscription Center je web aplikacija dostupna isključivo korisnicima programa pretplate za upravljanje i administraciju ugovora. Dizajnirana je s ciljem da pojednostavi upravljanje proizvodima i poveća Vašu produktivnost.

9.) AUTODESK ZAJEDNICA / Kroz Autodesk program pretplate postajete dio Autodesk zajednice i time dobivate mogućnost utjecaja na razvoj novih proizvoda.

10.) ISPLATIVOST / Ukoliko standardno kupujete nadogradnje na Vaše proizvode, s programom pretplate uštedjeti ćete novac. Cijena programa pretplate niža je od cijene standardnih nadogradnji. Nakon isteka ugovora o pretplati, ugovor obnavljate kupovinom “Renewala” odnosno Obnove pretplate. Cijena obnove pretplate ista je ili niža od Programa pretplate