Nakon više od godinu dana održavanja Revit Test Drive radionica i tristotinjak polaznika (63-je od kada koristimo novu anketu) desio se i taj trenutak. Imamo nezadovoljnog polaznika. Možda ne baš ne zadovoljnog ali nekoga tko ne bi preporučio ovu radionicu kolegama.

Nažalost evo dogodilo se da petosatna besplatna radionica koju održavamo širom Hrvatske, gdje iskusni Revit korisnici prenose svoja znanja o radu u tom alatu nekoga i nije zadovoljila.  Možda će takvih pojedinaca biti još, jer naravno teško je svima udovoljiti, pa ukoliko uvidite kako bi radionicu mogli učiniti zanimljiviju i vama molim da ostavite komentare kako bi i nama bilo lakše formirati buduće radionice.

Prvog nezadovoljnog polaznika mislili smo nekako nagraditi ili počastiti ali je nažalost ostao anoniman, pa ako se predomisli i predstavi možemo ga počastiti prvom slijedećom prilikom.

S druge strane drago nam je da je svim ostalim polaznicima bilo zanimljivo (prosječna ocjena tečaja/radionice 4,71) i da smo se lijepo družili opet malo izvan Zagreba. Za sve koji sami žele procijeniti kvalitetu Priorove Revit radionice ili tečaja ili pak “samo” žele doći čuti informacije o BIM-u i isprobati rad u Revitu pozivamo da nam se jave. Vidimo se 🙂