U našoj učionici u Prioru radimo punom parom. Besplatne Revit Test Drive radionice se nastavljaju nakon ljetne stanke. Pročitajte dojmove vaših kolega koji su sudjelovali u tjednu Revita u Prioru i upoznali s mogućnostima i konceptima BIM-a i Revita. Pridružite nam se na nekom od sljedećih termina!

Zasluženi ljetni odmor je završio, stigli su nam prvi jesenski dani, a s njima i povratak u našu zagrebačku učionicu. Inspirirani velikim odazivom i vrlo dobrim reakcijama na našu turneju proljetnih radionica Revita koje smo održali diljem lijepe naše smo odlučili istu pozornost posvetiti i zainteresiranim kolegama kod nas, u Zagrebu, te održati tjedan posvećen samo Revit Test Drive predavanjima.

Cijela radionica je zamišljena kao priča o Building Information Modelingu i Revitu, novom procesu rada, ali kroz praktičan rad u softveru u našoj učionici gdje polaznici mogu sami isprobati alate i istovremeno razviti korisnu diskusiju i na mjestu saznati sve što ih zanima.

Odaziv je bio iznimno velik te je naš tjedan radionica postao tjedan i pol radionica, plus još pokoja radionica koja slijedi u narednim tjednima. Ipak i našim kolegama u edukacijskom timu u Prioru moramo osloboditi mjesta za sve tečajeve i prezentacije koje planiramo.

Moj dojam, kao voditeljice, je iznimno pozitivan, odazivom i zainteresiranošću kolega koji su nas posjetili tu u Prioru. I nama je uvijek zanimljivo čuti vaše mišljenje i probleme, te smo sigurni da uvijek imamo jedni od drugih puno učiti.

Mislimo da je najbolje da dojmove naših polaznika, vaših kolega ne prepričavamo mi već da ih pročitate sami:)

Sve pohvale na test drive radionicu, primjeren odabir sadržaja za upoznavanje s programom za početnike, predavateljica odlična, strpljiva i polako objašnjava. – I.P.

Samo pohvale. Jako sam zadovoljna besplatnom radionicom! Bila sam uvjerena da će to biti samo pregled mogućnosti koje Revit ima i poziv da se upiše tečaj. Ugodno me iznenadilo da je organizirano kao radionica, mislim da je to pun pogodak, i da će se sigurno odraziti na daljnji interes. Kod mene zasigurno je, došla sam umorna i skeptična.. A sad jedva čekam nastaviti učiti Revit 🙂 – M.B.

…Ugodno sam iznenađen sa razinom opremljenosti vaših prostora, kao i kvalitetom instruktorice i prezentacije. Svakako za pohvaliti. – G.Z.

Zahvaljujemo na organizaciji predavanja i mislimo da nam je zorno prikazan rad i mogućnosti BIM alata (premda shvaćamo da je to tek zagrebana površina). Držimo pohvalnim da surađujete sa drugim biroima i pružate pomoć pri tom prvom koraku u promjeni rada. – M.M.

Vrlo ugodna atmosfera, vrlo intenzivno i jako informativno. Predavačica i kolege u Prioru su spremni pomoći i odgovoriti na razna pitanja. – M.P.

Pozivamo sve kolege koje još nismo imali priliku upoznati, i one koji su željni novog znanja i zainteresirani za korištenje naprednih softverskih tehnologija u projektiranju, da se prijave na neku od sljedećih radionica, jave nam se na bim@prior.hr ili prate našu web i facebook stranicu. Veselimo se novim susretima i daljnjoj suradnji!