Lijepo je osvrnuti se na sezonu koja je na izmaku i imati toliko toga lijepog za sumirati. No spremajući se na odmor, već polako planiramo i nove akcije!

Iza Priorovog BIM tima je ispunjena sezona proljeće/ljeto te možemo na zasluženi odmor 🙂 U tom periodu održali smo dvadesetak Revit radionica na kojima je sudjelovalo više od dvjesto polaznika u šest gradova diljem lijepe naše. Veliki broj polaznika se nakon završene radionice odlučio i za Revit tečajeve te smo potom u svim tim gradovima održali i višednevni tečaj. To nam je osobito drago jer smo produbili znanje o Revitu kao i poznanstva. Napravili smo i korak dalje ka zajedničkom cilju, odnosno savladavanju Revita i početku rada na konkretnim projektima. Iako nam je ukupni dojam da je izvan Zagreba potencijal za rad na BIM projektima još uvijek manji, interes nije manji. Shvatili smo svi da ćemo kad – tad BIM uključiti u naš svakodnevni rad.

Besplatne zagrebačke Revit radionice se nastavljaju nakon ljetne stanke. Već sad se možete prijaviti za prve rujanske termine.  Iako ih još nemamo u najavi, radionice planiramo i dalje održati i izvan Zagreba, u drugim gradovima. Ako ste zainteresirani ste za Revit radionicu, a niste u našem gradu, možete se javiti na bim@prior.hr kako bi mogli planirati gdje se prvo uputiti, u neki od gradova koje smo već posjetili ili možda u neko novo mjesto  (što bi nas iznimno veselilo:). Drago nam je da smo Revit tečajem nagraditi četvero polaznika radionica. Uz već prije spomenute kolege iz Splita i Zadra nagradili još dvoje kolega u Osijeku i Puli. Nagrađene komentare možete pročitati u nastavku.

Svim novim Revitašima želimo ugodno ljeto i puno odmora kako bi po povratku zajedno nastavili sa daljnjim BIM poduhvatima 🙂

“Kada sam došla na radionicu ništa nisam znala, ali mi motivacija zbog toga nije pala.
Tijekom trajanja radionice, bit Revit-a sam shvatila, i dosta toga brzo upamtila. Za radionicu ništa loše ne mogu reći, jer sam na nju došla osnovno znanje o programu steći. Prenijeti znanje rada u Revit-u nije lako, ali su ga Monika i Vedran prenijeli glatko. Revit može napraviti sve što zamisli glava, ali za to mi je potrebna Prior edukacija prava!” – I. F.

“Radionica je bila super, predavači su bili pristupačni, jasni, opušteni. Kroz nekoliko sati upoznali smo se sa nekim od brojnih prednosti i mogućnosti Revita što je zaintrigiralo većinu nas za prelazak na Revit.” – A.L.