PRIOR inženjering sklopio ugovor o partnerstvu s tvrtkom GRAITEC. Od sada uz pomoć Priora i Graitecovih softverskih alata Advance Steel, Advance Concrete i Advance Design, možete ubrzati i olakšati projektiranje i proizvodnju čeličnih i betonskih konstrukcija.

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo objaviti da je PRIOR inženjering 1.4.2015. potpisao partnerski ugovor s tvrtkom GRAITEC.

Uvrštavanjem Advance Steel, Advance Concrete i Advance Design softverskih rješenja u svoj portfolio, PRIOR proširuje svoju ponudu BIM tehnologija s rješenjima za područje čeličnih i betonskih konstrukcija. Ovi alati su temeljeni na AutoCAD platformi i predstavljaju integrirano rješenje za 3D modeliranje i automatiziranu izradu detaljnih radioničkih i izvedbenih nacrta.

Advance Steel i Advance Design predstavljaju snažne alate u rukama voditelja projekata, arhitekata, građevinskih i strojarskih inženjera, koji omogućavaju kvalitetnije, točnije i brže projektiranje, izradu tehničke dokumentacije, a samim time povećavaju kvalitetu i brzinu gradnje objekata.

GRAITEC je multinacionalna tvrtka osnovana 1986. godine, sa sjedištem u Francuskoj i jedan je od vodećih svjetskih dobavljača CAD softvera za građevinarstvo.

PRIOR inženjering je osnovan 1992. godine, sa sjedištem u Zagrebu i vodeći je Autodeskov partner za teritorij Republike Hrvatske. PRIOR ima status Autodesk Gold partnera i ponosan je član Autodesk Platinum Cluba za 2015. godinu.