Volite li kupovati povoljnije? U ovom trenutku aktualne su 3 Autodeskove promocije pa Vas pozivamo da ih iskoristite.

Najam softvera u odnosu na kupovinu trajnih licenci u startu je jeftinije rješenje, a fleksibilnost takvog načina licenciranja prepoznaje i odabire sve više korisnika. Autodesk, kao vodeći proizvođač CAD i 3D softvera, polako ali sigurno mijenja svoj poslovni model u skladu s trendovima. U ovom trenutku korisnici mogu birati između kupovine trajne licence ili najma licence na određeni period.

Ako niste sigurni da li je za Vas povoljnije kupiti trajnu licencu ili najam, možete iskoristiti naš alat za usporedbu troškova pa odlučiti na koji način licencirati softver.

U ovom trenutku aktualne su 3 promocije kroz koje možete do softvera doći povoljnije, a koje se odnose na kupovinu trajnih licenci, najam softvera i obnovu postojećih ugovora na 3 godine.


25% popusta na najam licence za korisnike starijih verzija softvera

Ukoliko posjedujete Autodeskovu licencu verzije 2005-2015 možete kupiti 1, 2 ili 3-godišnji najam na novu licencu s popustom od 25%. Korisnici starijih verzija AutoCAD-a LT mogu kroz ovu promociju odabrati najam (Desktop Subscription) nove verzije AutoCAD-a LT, Inventora LT ili Revita LT. Cijena najma AutoCAD-a LT 2016 s popustom od 25% iznosi samo 0,72 EUR/dan. Korisnici ostalih paketa mogu odabrati paket po želji i nisu ograničeni samo na LT pakete.


20% popusta za kupovinu licence s 3 godine održavanja

Preferirate li kupovinu trajne licence sada istu možete kupiti s 20% popusta ukoliko uz nju kupite 3-godišnje održavanje (Maintenance Subscription). Ovom kupovinom osigurat ćete si licencu i besplatne dogradnje do sredine 2018. godine. Popust od 20% odobrava se na cijenu licence, a cijena održavanja kupuje se po punoj cijeni. Važno je napomenuti da je Autodesk najavio ukidanje trajnih licenci  programa pa je ovo možda zadnja prilika da trajnu licencu kupite povoljnije.


5% popusta za obnovu postojećeg ugovora na 3 godine

Za korisnike koji imaju valjane Autodeskove licence i aktivan ugovor o održavanju (Autodesk Maintenance Subscription), postojeći ugovor mogu i prije isteka obnoviti na period od 3 godine i tako osigurati dodatnih 5% popusta na ukupnu cijenu. Od 31.7.2015. Autodesk će ukinuti popust od 5% za 3-godišnje održavanje pa iskoristite popust dok je to moguće.

Za dodatne informacije zovite nas na (01) 3011 602 ili pišite na prodaja@prior.hr