Prilikom kupovine nove licence iz AutoCAD LT familije proizvoda, a temeljem Autodeskove promocije koja je trenutno u tijeku, ostvarite pravo na povrat promo popusta u iznosu od 300 ili 200 Eura

Korisnici kupujući licence navedenih proizvoda sa Autodesk programom pretplate ostvaruju povrat promo popusta u iznosu od 300 Eura, a korisnici koji kupe licence bez programa pretplate ostvaruju povrat popusta u iznosu od 200 Eura.

Promocija je ograničena na kupovinu najviše pet pojedinačnih licenci ili jedan 5–pack po korisniku, a važeća je za kupovinu novih komercijalnih licenci: Autodesk AutoCAD LT,  Autodesk AutoCAD LT for Mac, Autodesk AutoCAD Revit LT, Autodesk AutoCAD Revit LT Suite, Autodesk AutoCAD Inventor LT i Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite.

Procedura za povrat promo popusta je slijedeća:

  1. Na web stranici www.autodeskrebate.com/autocadlt ispunite online obrazac u kojem odaberete državu i ispunite podatke o licenci (Part Number i Serial Number)
  2. Unesite kontakt podatke i informacije o bankovnom računu na koji će biti izvršen povrat sredstava
  3. Pošaljite skenirani račun kao dokaz o kupnji
  4. Pročitajte i potvrdite da se slažete sa uvjetima o promociji i da pristajete na primanje daljnjih marketinških obavijesti od strane Autodeska

Promocija traje od 7. 2. 2014.  do 27. 03. 2014.

Zahtjev za povrat sredstava korisnik sam podnosi na temelju naše fakture u roku od 30 dana od kupovine,  a najkasnije do 25. 04. 2014.

Za ponudu ili dodatne informacije kontaktirajte nas na mail adresu prodaja@prior.hr ili telefon (01) 3011 602