Sad ili nikad! Uz osjetno niže cijene Autodeskovog softvera do ulaska Hrvatske u EU osigurana je i kreditna linija kroz koju možete lakše financirati nabavu potrebnog Autodeskovog softvera.

Poštovani korisnici,

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo mogućnost kupovine Autodeskovog softvera putem kreditne linije koju osigurava Zagrebačka banka u suradnji sa European Fund for Southeast Europe. Sredstva su ograničena pa ponuda vrijedi do iskorištenosti raspoložive kreditne linije.

Budući da Autodeskov softver osjetno poskupljuje ulaskom Hrvatske u EU, savjetujemo da iskoristite niže cijene i ovu mogućnost kreditiranja kako bi se opremili potrebnim licencama.

Osim uobičajene dokumentacije o poslovanju nužne za procjenu kreditne sposobnosti  trebat će vam naša službena ponuda jer je to jedan od uvjeta za dobivanje kredita.

Uvjeti kreditiranja su sljedeći:

Korisnici kredita: Poduzetnici koji su registrirani u Republici Hrvatskoj i u privatnom su vlasništvu
Visina kredita: do 100.000,00 EUR, u kunskoj protuvrijednosti
Rok otplate: do 4 godine
Kamatna stopa: sukladno Odluci o kamatnim stopama ZABA-e / trenutno iznosi 6,85% godišnje, promjenjiva
Naknada za obradu: Naknada za obradu  iznosi 0,80% na iznos odobrenog kredita, jednokratno, prije korištenja kredita
Osiguranje: U dogovoru s korisnikom kredita za osiguranje kredita koriste se različite kombinacije. Minimalno pokriće 1:1,2

Napomena: iznos PDV-a se ne financira

Budući da su sredstva ograničena požurite i zatražite ponudu što prije na prodaja@prior.hr ili nas nazovite na (01) 3011 602.