Što predstavlja Autodesk Customer Satisfaction Program, čemu služi i zašto se uključiti u njega?

Neki on naših korisnika će uskoro dobiti poziv za sudjelovanje u Autodesk Customer Satisfaction Programu. Evo par riječi o njemu kako biste znali što možete očekivati.

Što je Autodesk Customer Satisfaction Program?

Ukratko rečeno, radi se o anketi od svega nekoliko pitanja u kojoj ocjenjujete  zadovoljstvo ili nezadovoljstvo svojim dobavljačem Autodeskovih rješenja.
Anketa počinje pitanjem  o vašoj sklonosti da svog prodavača preporučite poznanicima i prijateljima, a ostalim odgovorima ocjenjujete koliko Autodeskov partner poznaje struku kojom se bavite, koliko je u stanju pomoći prilikom instalacije i konfiguracijeeducirati korisnike, pružiti tehničku podršku, ili preporučiti primjerena  rješenja.

Zbog čega se provodi?

Autodesku je važno kakvi ga partneri predstavljaju na pojedinom tržištu. O ugledu i znanju Autodeskovih partnera ovisi i ugled cijele kompanije. Nama kao Autodeskovom partneru, važno je da što bolje razumijemo koliko su naši korisnici zadovoljni našim uslugama.

Da li je anketa anonimna?

Customer Satisfaction Program nije anoniman. Autodeskovi partneri koji su uključeni u program imaju uvid u odgovore svojih korisnika.

Vaši iskreni i otvoreni odgovori nam pomažu da ocijenimo koliko ste zadovoljni našom uslugom i kako je možemo unaprijediti. Zbog toga nam je važno da vas nakon ankete možemo kontaktirati, i s vama prodiskutirati čime ste zadovoljni, a čime možda baš i niste.  Prikupljeni podaci nam pomažu da pronađemo način za uspješniju suradnju i tako održimo ili unaprijedimo svoj odnos sa svakim od vas.

Tko može očekivati poziv za sudjelovanje u anketi?

Planirano je da se ankete odvijaju u 3. , 6. , 9. i 12. mjesecu što znači da jedna od njih počinje za nekoliko dana.

Poziv za sudjelovanje u anketi se upućuje korisnicima koji su u prethodnom kvartalu aktivirali neki od Autodeskovih programa ili koji su  u istom razdoblju mogli obnoviti pretplatu (Autodesk Subscription Program). Pozivi se na istu e-mail adresu ne šalju češće od jednom u šest mjeseci.

Računamo na vas!

Ovakva anketa je korisna Autodesku kao kompaniji, svakom Autodeskovom prodavaču i prije svega vama, krajnjim korisnicima Autodeskovih programa. Molimo vas da se uključite ako budete pozvani. Za to će vam trebati manje od jedne minute, a vaši odgovori  će nam pomoći da lakše ispunimo vaša očekivanja.