Kako bi hrvatskim tvrtkama olakšao tranzicijski period ulaska na konkurentno europsko tržište, Autodesk je značajno spustio cijene svojih alata. Nove cijene Autodesk programske opreme vrijede na ograničeni period.

U poplavi loših vijesti i svakodnevnih najava poskupljenja koja nas čekaju u narednim tjednima ovaj Autodeskov potez, odnosno pojeftinjenje programskih paketa djeluje kao šala. U svakom slučaju, sigurno će obradovati sve one koji svoje poslovanje žele potpuno legalizirati i tako spremni nastaviti poslovanje u sklopu EU.

Naime, kako bi hrvatskim tvrtkama olakšao tranzicijski period ulaska na konkurentno europsko tržište, Autodesk je značajno spustio cijene svojih alata. Nove cijene Autodesk programske opreme vrijede na ograničeni period pa bi ovu situaciju trebali iskoristiti svi oni koji su podlicencirani ili u ovom trenutku ne koriste legalne licence.

Ulaskom Hrvatske u EU cijene će se izjednačiti s cijenama koje trenutno vrijede na tom području što znači osjetno poskupljenje svih  Autodeskovih alata.

Iskoristite ovu priliku i budite spremni za poslovanje u sklopu EU.