Iskoristite priliku i ostvarite do 85% potpore za nabavu softvera ili edukaciju svojih djelatnika. Projekt "NOVE TEHNOLOGIJE" otvoren je do 28.5.2012.

Ministarstvo poduzetništva i obrta dodijeljuje bespovratna sredstva za projekt “NOVE TEHNOLOGIJE” u svrhu poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. godinu.

Ovaj projekt može biti zanimljiv korisnicima koji žele svoju konkurentnost povećeti ulaganjem u nabavu programskih rješenja i edukaciju.

Cilj Projekta je poticanje pametnog, održivog i uključivog rasta gospodarstva primjenom novih i unapređenjem postojećih tehnologija, tehnoloških postupaka, promicanjem zelenog gospodarstva te uvođenjem proizvoda s višom dodanom vrijednosti.

IZNOS SREDSTAVA I INTEZITET POTPORE

Najniža pojedinačna potpora za male i srednje gospodarske subjekte je 150.000,00 kuna, a najviša pojedinačna potpora za iste je 700.000,00 kuna. Najniža pojedinačna potpora za mikro gospodarske subjekte je 50.000,00 kuna, a najviša pojedinačna potpora za iste je 250.000,00 kuna.

Intenzitet potpore je do 85% prihvatljivih troškova.

NAMJENA SREDSTAVA

Projektom se odobravaju sredstva potpore za ulaganje u razvoj i nabavu novih tehnologija i ulaganje u ekološki prihvatljiviju i energetski učinkovitiju proizvodnju, razvoj računalne opreme, sustava i programskih rješenja, te primjenu znanja u proizvodnim procesima.

ROKOVI

Natječaj je otvoren do 28.5.2012, dakle još 14 dana pa požurite s pripremom i podnošenjem zahtjeva za potporu.

INFORMACIJE, FORMULARI, UVJETI

Sve potrebne informacije možete pronaći na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta na adresi www.minpo.hr ili direktno na stranici natječaja www.minpo.hr/default.aspx?id=156