Kako povoljnije do Autodeskovih paketa? Upravo su započele 3 nove promocije pa je pojedine pakete moguće nabaviti do 20% povoljnije nego do sada. Jedna promocija se odnosi na dogradnju s verzija 2012 na Autodesk Suite, a dvije su rezerviranje za AutoCAD LT korisnike.

Move to Suite – 20% popusta

Ukoliko imate legalnu licencu bilo kojeg Autodeskovog paketa verzije 2012 ( osim AutoCAD LT )  istu možete dograditi na Autodesk Design ili Creation Suite s 20% popusta ukoliko uz dogradnju kupujete i jednogodišnju pretplatu, odnosno s 10% popusta ako dograđujete bez pretplate.
Ponuda se odnosi na sve vrste dogradnji (Standard, Premium ili Ultimate)

AutoCAD LT Upgrade – 20% popusta

Želite li dograditi svoju AutoCAD LT licencu verzije 2009, 2010 ili 2011 na verziju 2012 ostvarujete 20% popusta na dogradnju bez obzira da li uz dogradnju kupujete pretplatu li dograđujete bez pretplate. Ponuda vrijedi i za pojedinačne licence i na 5 Pack licence.

AutoCAD LT Legacy Upgrade – 30% popusta u odnosu na cijenu nove licence

Licence AutoCAD LT-a starije od verzije 2009 standardno se ne mogu dograditi na novu verziju. Ovom promocijom svoje stare licence možete “oživjeti” po cijeni koja je 30% povoljnija od kupovine nove licence. Ovo je izuzetno zanimljiva promocija za one korisnike koji žele povoljnije uhvatiti korak s današnjom tehnologijom.

Svoje zahtjeve za ponudom, kao i za više informacija o navedenim promocijama kontaktirajte nas telefonom na broj (01) 3011 602 ili e-mailom na prodaja@prior.hr