Kad se pojavi potreba da na projektu sudjeluje veći broj ljudi, bez obzira koriste li Fusion 360 ili ne, Team Participant licenca omogućit će svima da u realnom vremenu pregledavaju, editiraju, komentiraju i razmjenjuju svoje ideje. Uključivanje svih odjela tvrtke u proces razvoja proizvoda, od odjela marketinga i prodaje pa sve do razvoja i testiranja osigurat će da sve greške budu pravovremeno uočene, a dobre ideje kvalitetno implementirane.

Za lakše povezivanje, komunikaciju i kolaboraciju dokumenata sudionici projektnog tima, korisnici Fusion 360 programa, mogu uključiti suradnike s Fusion 360 Team Participant licencom. Ova licenca je namijenjena korisnicima koji su potrebni timu u fazi konceptualnog dizajna ili izrade projekta, a kojima nisu potrebne CAD/CAM funkcionalnosti programa, npr. odjel prodaje, kontrole kvalitete, proizvodnje, menadžmenta, marketinga ili dobavljači, vanjski suradnici ili partneri izvan firme. Team Participant uključen je u komercijalnu licencu Fusion 360 programa no može se naručiti kao zasebna licenca za suradnike različitih odjela unutar i izvan firme.

Uključivanjem dodatnih sudionika u razne faze izrade projekta omogućuje se sprječavanje pogrešaka u komunikaciji i točnost pravovremenih informacija između svih sudionika koji su uključeni u projekt. Često se radi o izmjenama modela popraćenim mnogim verzijama, željama naručitelja za promjenom dizajna ili točnim informacijama konačnog rješenja bilo da je riječ o dobavljačima, prodajnom ili proizvodnom odjelu. Prednost ovakve suradnje je centraliziranost svih promjena i vidljivost svih komentara članova tima kako bi se projekt lakše pratio i brže realizirao. Korisnici s Team Participant licencom pristupaju podacima i važnim informacijama s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku putem web preglednika ili pametnog uređaja. Fusion 360 Team Participant licencom može se pristupiti projektu na računalima s Windows, Mac, Chrome ili Linux operativnim sustavom, putem web browsera te Android ili iOS pametnim uređajem (mobitel/tablet).

Dodatna mogućnost, u slučaju većeg projekta u koji je uključeno mnogo sudionika, je da administrator tima (voditelj projekta) upravlja pravima korisnika koja uključuju pristup određenim dokumentima ili fazama razvoja. Administrator podijeli link članovima tima koji se može zaštiti lozinkom. Korisnici s Team Participant licencom zatim pristupaju dokumentu te podijeljen model mogu pregledavati i mjeriti u sklopljenom ili rasklopljenom prikazu ili presjeku.

Fusion 360 Team Participant se isporučuje kao jednogodišnja ili trogodišnja licenca s mogućnošću instalacije na maksimalno tri uređaja (računalo, smartphone…). Postoji mogućnost narudžbe jednokorisničke licence ili paketa s 25, 100 i 1000 korisnika koji su znatno povoljniji te su moguće kombinacije u narudžbi (npr. 75 korisnika = 3 x 25).