Na najvećoj Autodeskovoj korisničkoj konferenciji ove se godine očekuje gotovo 50.000 posjetitelja. Pristup dijelu virtualne konferencije je besplatan, a studenti i korisnici pretplate imaju pravo na besplatnu Premier ulaznicu.

Autodesk University (AU), najveća Autodeskova korisnička konferencija na svijetu, ove godine slavi 18. rođendan. AU 2010 je trodnevna konferencija koja udružuje predavanja korisnika-eksperata, druženje s nekima od najiskusnijih korisnika Autodeskovih programa te razgovore o postojećim problemima i željama sa voditeljima Autodeskovih razvojnih timova. Posebno zanimljiv dio konferencije je demonstracija tehnologija koje tek dolaze u budućim softverskim paketima.

Ove godine, na AU će se održati više od 400 potpuno novih predavanja i više od 100 radionica uz potpuno pokrivanje svih Autodeskovih proizvoda, kojima će putem izravnog prijenosa (Las Vegas, Nevada) prisustvovati više od 7.000 posjetitelja.

AU Virtual je dvodnevno on-line iskustvo koje kombinira izravne prijenose predavanja i radionica, kao i na zahtjev. On-line posjetitelji konferencije bit će u mogućnosti pratiti predavanja vodećih eksperata uživo uz mogućnost izravnog postavljanja pitanja. Program AU Virtual također uključuje izravni prijenos uvodnih predavanja konferencije u Las Vegasu te okrugle stolove sa Autodeskovim menadžerima pojedinih proizvoda i ekspertima iz industrije.

Svi sadržaji su na engleskom jeziku.

Ove godine očekuje se više od 40.000 posjetitelja AU Virtual konferencije. Zašto i vi ne biste bili među njima?

AU Virtual nudi izvrsnu alternativu svima koji ne mogu otputovati na AU konferenciju u Las Vegas.

Korisnici Premier propusnica imaju potpun pristup svim AU Virtual sadržajima, uključujući:

  • 115 virtualnih predavanja – unaprijed snimljena predavanja sa pitanjima i odgovorima uživo putem tekstualnih poruka u okviru sučelja konferencije. Zastupljene su sve teme AU 2010 konferencije.
  • 90 radionica (Product Clicnic) – od ove godine, radionice pokrivaju široku tematiku, nudeći više od rješavanja stvarnih problema u pojedinim alatima. Mnoge su usmjerene na pojedine struke i branše, nudeći uvid u probleme pojedinih struka. Radionice traju po jedan sat, izravno se prenose tijekom trajanja konferencije i snimaju za kasniji pristup na zahtjev. Prezentacije traju od 15-45 minuta, a ostatak vremena namijenjen je odgovaranju na pitanja gledatelja.
  • 2 uvodna predavanja – uvodna predavanja vode direktori Autodeska, vizionari i vodeći ljudi industrije. Ova predavanja predstavljaju najnovije trendove i uvid u budućnost tehnologija projektiranja.
  • 70 virtualnih izložbenih punktova – virtualni izložbeni punktovi unutar sedam virtualnih izložbenih hala. Posjetitelji mogu presnimiti brošure i druge materijale, gledati video prezentacije i uživo razgovarati sa izlagačima.
  • Interesne grupe – pridružite se grupnim razgovorima, neobaveznim pričama u virtualnom predvorju i stvarajte nove veze sa ostalim posjetiteljima konferencije.
  • Radi prilagodbe posjetiteljima širom svijeta predavanja se održavaju u više različitih termina tijekom konferencije.
  • Dodatno, AU Virtual štedi novac posjetiteljima, kao i vrijeme potrebno za putovanje.
  • AU Virtual možete pratiti potpuno besplatno!

AU Virtual Standardna ulaznica – besplatno i raspoloživo za svakoga

Pristupite ograničenom broju virtualnih predavanja i radionica uz pitanja i odgovore uživo. Na raspolaganju je i mnoštvo drugih sadržaja, uključujući razgovore sa organizatorima konferencije, okrugle stolove, izravan prijenos uvodnih predavanja, novosti iz industrije, intervjue i drugo. Dodajte k tomu još i pristup AU community online stranici i dobili ste izuzetnu vrijednost samo na temelju prijave.

AU Virtual Premier ulaznica – pristup svim sadržajima za $139

Pristup svemu uključenom u Standardnu propusnicu uz dodatnih 200 i više predavanja, radionica i uvodnih predavanja tijekom izravnih prijenosa. A po završetku konferencije, učite svojim tempom iz ponude od više od 350 predavanja i radionica održanih na AU 2010 tijekom sljedećih godinu dana.

Besplatne Premier ulaznice za korisnike pretplate i studente

Korisnici Autodeskove pretplate (Autodesk Subscription Program) imaju pravo na AU Virtual Premier propusnicu potpuno besplatno. Pripremite serijski broj proizvoda koji koristite ili broj ugovora (Agreement/Contract Number) za prijavu na AU Virtual. Ukoliko nemate ili ne znate ove informacije, obratite nam se kako bismo vam pomogli.

Studenti i članovi edukacijske zajednice također imaju pravo na AU Virtual Premier propusnicu potpuno besplatno. Da biste ostvarili ovo pravo, morate biti članom Autodesk Education Community portala.


Vrijeme održavanja:

30. studeni i 01. prosinac 2010.

Mjesto održavanja:

Autodesk University On-line portal