AutoCAD 2018 uz 25% popusta

Zamijenite stari AutoCAD LT za “puni” AutoCAD

Vrijedi do 15.12.2017.

U ovoj kratkotrajnoj promociji možete zamijeniti svoj stari AutoCAD LT za punu verziju AutoCAD-a uz 25% popusta.

Promocija traje do 15.12.2017.

Stvarajte izvrsne 2D i 3D projekte korištenjem uvijek ažurnih inovativnih alata kojima je moguće stvoriti gotovo svaki zamislivi oblik, stvarajući tako prilagođena i osobna rješenja. Dijeljenje kvalitetne tehničke dokumentacije još je jednostavnije zahvaljujući novim mogućnostima AutoCAD-a. Surađujte putem povezanog desktopa, podatkovnog oblaka i mobilnih rješenja, a sve to uz pouzdanu TrustedDWG™ tehnologiju te izvorni, najtočniji i najsigurniji način pohrane i razmjene podataka.

Saznajte više o mogućnostima AutoCAD-a.

Programi
Kako mogu ostvariti 25% popusta u ovoj promociji?

Popust od 25% možete ostvariti ako zamijenite stariju licencu AutoCAD-a LT od verzije 98 (1998) do verzije 2017, za jednogodišnju pretplatu na novu licencu punog AutoCAD-a. Pri zamjeni se odričete prava na korištenje stare trajne licence.

Trebam li vezu s internetom da bih koristio pretplatu?

Vezu s internetom ćete trebati prilikom aktivacije licence te nakon što je aktivirana licenca može raditi bez internetske veze do 30 dana. Prije isteka tog roka dobit ćete podsjetnik da je potrebno spajanje na Internet kako bi sustav provjerio valjanost licence. Veza s internetom je nužna da biste koristili usluge u cloudu koje su dio pretplate.

Dobivam li s pretplatom nešto što nemam kao korisnik stare licence?

Osim pristupa najnovijoj verziji softvera, pretplata vam osigurava:

Hoće li svi moji podaci i projekti automatski završiti u cloudu?

Kao i prilikom dosadašnjeg korištenja trajne licence, svoje podatke i projekt možete i dalje spremati lokalno. Svoje ćete podatke zadržati čak i ako odlučite prestati koristiti pretplatu.

Moram li uvijek koristiti najnoviju verziju softvera?

Kao korisnik pretplate imat ćete pristup najnovijim verzijama i svim dogradnjama softvera pod pretplatom, no i dalje ćete vi odlučivati hoćete li i kada prijeći na novu verziju softvera. Kao pretplatnik osim najnovije, imate pravo koristiti i do tri prethodne verzije programa. O pravu na korištenje prethodnih verzija možete se detaljnije informirati ovdje.

Mogu li svoj softver koristiti na kućnom ili prijenosnom računalu?

Da, pretplatnici imaju pravo softver pod pretplatom instalirati na dodatnom računalu uz uvjet da se ne koristi istovremeno na više računala. Tipične situacije su korištenje softvera izvan radnog vremena na kućnom računalu zaposlenika ili na prijenosnom računalu izvan zemlje u kojoj je softver kupljen.

Imate još pitanja? Nazovite, pošaljite e-mail ili popunite formular.

4 + 14 =