NAŠE USLUGE

 

Prepoznajemo probleme i nudimo rješenja

Kvalitetna programska oprema i stručnost korisnika ključni su za uspješan rad. Do optimalnog rješenja i potrebne razine znanja moguće je doći na različite načine ali to ponekad to može biti izuzetno dugotrajan proces. Želite li u kratkom vremenu biti lider u svom području projektiranja, oslonite se na naše iskustvo koje kontinuirano prikupljamo i nadograđujemo posljednjih 25 godina. Pogledajte u kojim područjima Vam možemo pomoći.

Snimanje stanja i procjena potreba

Prije odabira optimalnog rješenja poželjno je znati kakvo je postojeće stanje i gdje su mjesta na kojima dolazi do zastoja u radu. Ovaj strukturiran i dobro osmišljeni postupak omogućava nam da prepoznamo gdje, kada i kako implementirati alate koji će pomoći da se takvi problemi otklone.

Savjetovanje pri odabiru rješenja

Bez obzira kakvom vrstom projektiranja se bavite, pomoći ćemo vam da odaberete upravo one alate s kojima svoj posao možete kvalitetno napraviti. Pametnim odabirom alata i balansiranjem između Single-user i Multi-user licenci moguće je postići najbolji omjer između cijene i kvalitete.

Instalacija i konfiguracija alata

Za najbolje korisničko iskustvo važno je da je softver ispravno instaliran na računalo i da je usklađen s hardverom i perifernim uređajima. Isto tako, važno je podesiti početne parametre tako da alat za vas radi one “dosadne” poslove koji oduzimaju vrijeme. Sve ovo znamo, možemo i želimo podesiti za vas.

Tehnička podrška

Problemi se događaju i na njih treba biti spreman. U takvim je trenucima važno da se na nekoga možete osloniti. Svi naši korisnici u svakom nas trenutku mogu nazvati i zatražiti pomoć. Ponekad ćemo problem riješiti telefonom ili e-mailom, ponekad udaljenim pristupom, a ako bude potrebe stižemo i na vašu adresu.

Timski rad i upravljanje dokumentacijom

Komplicirani i veliki projekti zahtijevaju, a današnji moderni alati omogućavaju da na projektu radi više ljudi u isto vrijeme. Dodatno, na takvim se projektima generira jako puno tehničke dokumentacije. Kako bi ovo bilo moguće provesti, unaprijed treba osmisliti i podesiti takav sustav. Iskustvo koje imamo u tom području vaš će život učiniti lakšim i jednostavnijim.

QuickStart implementacije

Osmislili smo i razvili brze konfiguracije i implementacije koje vam omogućavaju korištenje najboljih metodologija, predložaka i konfiguracija. Bez obzira je li vaš glavni alat Autodesk Inventor, Autodesk Revit ili PDM sustav temeljen na Autodesk Vaultu, imamo prilagođena rješenja za brzu implementaciju u samo nekoliko dana. Prepustite nam ono u čemu smo najbolji.

Pilot projekti

Ako iz nekog razloga niste sigurni da je naša ponuda ili preporuka pravi odgovor na vaše probleme i zahtjeve, omogućite nam da vam to dokažemo kroz jednostavnije pilot projekte. Sigurni smo da ćete na temelju rezultata promijeniti svoje mišljenje i implementirati upravo one alate i procese za koje smatramo da su potrebni.

Konzalting i suradnja

Kada ocijenite da vam naše znanje i iskustvo može pomoći da postojeće ili neke nove projekte provedete kvalitetnije, brže i uz najmanje potencijalnih problema, pozovite nas da zajednički riješimo problem. O vama ovisi želite li da se pojavimo kao partner, savjetnik, konzultant ili mentor. Krenite u provedbu projekata bez straha od neuspjeha.