NAŠE USLUGE

 

Prepoznajemo probleme i nudimo rješenja

Kvalitetna programska oprema i stručnost korisnika ključni su za uspješan rad. Do optimalnog rješenja i potrebne razine znanja moguće je doći na različite načine ali to ponekad to može biti izuzetno dugotrajan proces. Želite li u kratkom vremenu biti lider u svom području projektiranja i proizvodnje, oslonite se na naše iskustvo koje kontinuirano prikupljamo i nadograđujemo posljednjih 30 godina. Pogledajte u kojim područjima Vam možemo pomoći.

Snimanje stanja i procjena potreba

Prije odabira optimalnog rješenja poželjno je znati kakvo je postojeće stanje i gdje su mjesta na kojima dolazi do zastoja u radu. Ovaj strukturiran i dobro osmišljeni postupak omogućava nam da prepoznamo gdje, kada i kako implementirati alate koji će pomoći da se takvi problemi otklone.

Savjetovanje pri odabiru rješenja

Bez obzira kakvom vrstom projektiranja se bavite, pomoći ćemo vam da odaberete upravo one alate s kojima svoj posao možete kvalitetno napraviti. Pametnim odabirom alata i balansiranjem između Single-user i Multi-user licenci moguće je postići najbolji omjer između cijene i kvalitete.

Instalacija i konfiguracija alata

Za najbolje korisničko iskustvo važno je da je softver ispravno instaliran na računalo i da je usklađen s hardverom i perifernim uređajima. Isto tako, važno je podesiti početne parametre tako da alat za vas radi one “dosadne” poslove koji oduzimaju vrijeme. Sve ovo znamo, možemo i želimo podesiti za vas.

Tehnička podrška

Problemi se događaju i na njih treba biti spreman. U takvim je trenucima važno da se na nekoga možete osloniti. Svi naši korisnici u svakom nas trenutku mogu nazvati i zatražiti pomoć. Ponekad ćemo problem riješiti telefonom ili e-mailom, ponekad udaljenim pristupom, a ako bude potrebe stižemo i na vašu adresu.

Timski rad i upravljanje dokumentacijom

Komplicirani i veliki projekti zahtijevaju, a današnji moderni alati omogućavaju da na projektu radi više ljudi u isto vrijeme. Dodatno, na takvim se projektima generira jako puno tehničke dokumentacije. Kako bi ovo bilo moguće provesti, unaprijed treba osmisliti i podesiti takav sustav. Iskustvo koje imamo u tom području vaš će život učiniti lakšim i jednostavnijim.

QuickStart implementacije

Osmislili smo i razvili brze konfiguracije i implementacije koje vam omogućavaju korištenje najboljih metodologija, predložaka i konfiguracija. Bez obzira je li vaš glavni alat Autodesk Inventor, Autodesk Revit ili PDM sustav temeljen na Autodesk Vaultu, imamo prilagođena rješenja za brzu implementaciju u samo nekoliko dana. Prepustite nam ono u čemu smo najbolji.

Pilot projekti

Ako iz nekog razloga niste sigurni da je naša ponuda ili preporuka pravi odgovor na vaše probleme i zahtjeve, omogućite nam da vam to dokažemo kroz jednostavnije pilot projekte. Sigurni smo da ćete na temelju rezultata promijeniti svoje mišljenje i implementirati upravo one alate i procese za koje smatramo da su potrebni.

Konzalting i suradnja

Kada ocijenite da vam naše znanje i iskustvo može pomoći da postojeće ili neke nove projekte provedete kvalitetnije, brže i uz najmanje potencijalnih problema, pozovite nas da zajednički riješimo problem. O vama ovisi želite li da se pojavimo kao partner, savjetnik, konzultant ili mentor. Krenite u provedbu projekata bez straha od neuspjeha.

Fusion 360 CAM postprocesori

CNC strojevi i CAM programiranje danas su neophodni za kvalitetnu proizvodnju. Da bi NC programi ispravno radili na vašim strojevima jako je važno imati kvalitetne postprocesore. Ako nemate dovoljno znanja za njihovu prilagodbu oslonite se na naše iskustvo. Pomoći ćemo vam da NC programe bez straha učitavate na svoje CNC strojeve.