Što je SLJEDEĆE u proizvodnji

The future of making things

Trendovi koji utječu na dizajn i proizvodnju


Promjena potrošačkih navika i zahtjeva

Promjena potrošačkih navika

Rastuća snaga potrošača i njihove želje za personalizacijom, kastomizacijom i osobnim sudjelovanjem u kreiranju proizvoda, dovode do pojave usko specijaliziranih tržišta.

Sredstva proizvodnje

Sredstva proizvodnje

Pojava novih tehnologija, kao što je aditivna proizvodnja, omogućavaju brzu i ekonomski isplativu proizvodnju manjih serija proizvoda i to direktno na mjestu potražnje.

Priroda proizvoda

Priroda proizvoda

Proizvodi postaju sve inteligentniji i međusobno povezaniji te preko povezanih usluga donose mogućnost povećanja svoje vrijednosti.

Platforma za inovacije – Product Innovation Platform

Agilan razvoj proizvoda omogućiti će povezivanje, razvoj i transformaciju raznih ekosustava kako bi ostali kompetitivni.

Masovna kastomizacija

Konfigurabilnost i modularnost će omogućiti brzu i ekonomski isplativu izradu proizvoda koji će biti jedinstveni i u potpunosti prilagođeni potrebama korisnika.

Suradnja

Iskoristite kreativne potencijale koji postoje izvan zidova vaše tvrtke. U dizajn svojih proizvoda više uključite svoje korisnike i razne zajednice.

Fleksibilna proizvodnja

Razvijte fleksibilnu proizvodnju s ciljem moguće brze prilagodbe promjenama u potražnji i nabavi te omogućavanja profitabilne masovne proizvodnje kastomiziranih produkata. Iskoristite proizvodne servise koji se baziraju na računarstvu u oblaku.

Bogatije korisničko iskustvo

Ponudite svojim korisnicima intuitivnu i sveobuhvatnu uslugu konfiguracije i personalizacije proizvoda kako bi im priuštili bogatije iskustvo kod kupnje.

Povezane usluge

Povećajte vrijednost svojih proizvoda uključivanjem i isporukom povezanih usluga. Steknite uvid u način korištenja vaših proizvoda i u njihove performanse.

Uz pomoć Autodeska ostanite konkurentni u eri povezanosti

Bolje i brže donošenje odluka

Bolje i brže donošenje odluka

Autodeskova rješenja bazirana na tehnologijama računarstva u oblaku omogućavaju sudjelovanje u donošenju odluka svim zainteresiranim stranama.

Napredna rješenja u korištenju materijala i načina proizvodnje

Napredna rješenja u korištenju materijala i načina proizvodnje

Autodesk ima portfelj produkata i ekspertizu potrebnu za osiguravanje najbolje podrške kako za moderne aditivne načine proizvodnje, tako i za klasičnu proizvodnju skidanjem materijala.

Prožimanje digitalne i fizičke sfere

Prožimanje digitalne i fizičke sfere

Autodesk puno ulaže u razvoj nove generacije alata za projektiranje koji su prilagođeni novim zahtjevima kod kojih su hardver i softver duboko isprepleteni.

Cloud i mobilne tehnologije, socijalne mreže

Cloud i mobilne tehnologije, socijalne mreže

Autodesk se jako okrenuo razvoju platforme temeljene na računarstvu u oblaku i mobilnim aplikacijama radi pružanja novih i fleksibilnih načina nabave i korištenja softverskih alata.