AutoCAD Revit LT Suite uz 36,6% popusta

samo od 9.1.2018. do 16.1.2018.

REVIT LT SUITE PO IZUZETNO POVOLJNOJ CIJENI

Iskoristite ovu kratkotrajnu promociju i opremite se ovim Autodeskovim paketom koji vam pruža najbolje od 2D crtanja i najbolje od arhitektonskog BIM modeliranja. Uvjete iz ove promocije možete iskoristiti za periode pretplate od 1, 2 ili 3 godine.

AutoCAD Revit LT Suite – CAD i BIM u jedinstvenom paketu

AutoCAD Revit LT Suite je paket koji sadrži AutoCAD LT i Revit LT. Idealan je za arhitektonske urede i sve tvrtke koje se bave arhitektonskim projektiranjem, te imaju namjeru podići kvalitetu svojih projekata na višu, BIM razinu.

Cijena ovog paketa u trenutnoj promociji gotovo se izjednačila s cijenom osnovnog AutoCAD-a LT pa predstavlja odličnu priliku da po niskim cijenama uvedete Revit LT u svoje projektantske procese.

Navedena cijena iskazana je bez uključenog PDV-a i odnosi se na jednogodišnju pretplatu.

Ne gubite vrijeme, odlučite se i naručite licence što prije!

Revit LT Suite

4.620,00 kn
2.929,08 kn

AutoCAD LT – program za 2D crtanje

AutoCAD LT je najrašireniji i najčešće korišten CAD program za izradu vrhunske 2D tehničke dokumentacije, te sadrži bogat set alata za izradu, editiranje i opisivanje crteža. Alati za crtanje su pametno složeni u intuitivnom korisničkom okruženju unutar ribona i alatnih paleta što u velikoj mjeri povećava produktivnost rada.

Crteži se spremaju u originalni Autodeskov DWG format pa je olakšana razmjena s ostalim sudionicima u procesu projektiranja.

Koriste ga projektanti svih struka, bez obzira radi li se o arhitektonskom, strojarskom ili infrastrukturnom projektu.

Revit LT – program za BIM modeliranje

Autodesk Revit LT je jedan od alata osmišljenih za BIM (Building Information Modeling). Omogućava izradu inteligentnog, podacima bogatog modela, te olakšava projektiranje, vizualizaciju, simulacije, dokumentiranje i građenje kvalitetnijih građevina.

Projektiranje kroz jedinstveni 3D model koji se nadograđuje kroz faze projekta, osigurava da se svaka promjena u modelu reflektira na sve dijelove projekta i projektne dokumentacije čineći ih uvijek usklađenima i pouzdanijima.

Iz 3D modela u svakom trenutku moguće je korištenjem Autodesk Clouda izraditi vrhunske fotorealistične prikaze te tako kvalitetno prezentirati zamišljeno rješenje.

Zainteresirani ste? Želite više informacija?

Nazovite nas na 01 3011 602 ili nam pošaljite poruku.