Educiraj se

Prijavite se na neki od tečajeva za vrijeme Dana Orisa i uštedite do 40%

Autodeskov ovlašteni centar za obuku

Autodesk Authorized Training Center – ATC


Autodeskov ovlašteni centar za obuku ispunjava Autodeskove stroge zahtjeve za kvalitetom obuke. Obuka se održava u vrhunski opremljenoj učionici, a tečajeve vode Autodeskovi ovlašteni instruktori sa mnogogodišnjim iskustvom u radu i držanju tečajeva. Ugodno okruženje i manji broj polaznika omogućuju individualni pristup i lakše svladavanje gradiva. Rad na primjerima iz prakse omogućuje kvalitetno stjecanje znanja i vještina i pruža izvrsnu podlogu za pristupanje Autodeskovim certifikacijskim ispitima.

ATC znači kvalitetu

Kvaliteta razlikuje Autodesk ATC od drugih škola i tečajeva. ATC voditelji i instruktori dobivaju posebnu podršku od strane Autodeska kako bi osigurali da vaša obuka nadmaši očekivanja. Prostori ispunjavaju stroge standarde pa možete uživati u ugodnom okruženju na računalu pripremljenom samo za vas.

Reprezentativni nastavni plan

Predavanja u ATC-u temelje se na Autodeskovim nastavnim materijalima i udžbenicima ciljano razvijenim za ispunjavanje vaših potreba za znanjem.

  • Tečajevi osnova su najpopularniji. Ovi tečajevi omogućuju novim korisnicima da nauče najvažnije mogućnosti Autodeskovog softvera.
  • Tečajevi naprednih tehnika omogućuju korisnicima koji su stekli osnove da usavrše svoje vještine, nauče dobru praksu i dodatne mogućnosti softvera.
  • Tečajevi prijelaza omogućuju iskusnim korisnicima primjenu postojećih vještina u novim verzijama softvera ili u sukladnim Autodeskovim softverskim paketima.
  • Tečajevi ekspertnih tehnika fokusirani su na vještine i teme potrebne naprednim korisnicima za povećanje učinkovitosti i uštedu vremena.
  • Krojeni tečajevi prilagođeni su željama i potrebama korisnika. Temelje se na dobroj praksi i razumijevanju radnih procesa korisnika. Ovakvi tečajevi često uključuju analizu radnih procesa korisnika i rješenja konkretnih uskih grla u korisničkim procesima.

Iskoristite popust

Prijavite se na neki od tečajeva za vrijeme Dana Orisa i uštedite 20% u popodnevnim terminima i 40% u jutarnjim.

Svi polaznici koji odslušaju tečaj dobit će Autodeskovo uvjerenje o tečaju završenom u Autodeskovom ovlaštenom centru za obuku (Autodesk Authorized Training Center – ATC)

Grupe sa slobodnim mjestima

Vrijeme Opis
4.3.2024. - 13.3.2024.
17:45 - 21:00
Revit - Osnove (online)
5.3.2024. - 7.3.2024.
09:00 - 15:30
Fusion 360 - Napredne tehnike (online)
12.3.2024. - 14.3.2024.
09:00 - 15:30
Advance Steel - izrada dokumentacije (online)
19.3.2024. - 21.3.2024.
09:00 - 15:30
AutoCAD - Osnove (online)