BIM

KONAČNO NA DOHVAT RUKE

Želeći vam olakšati odluku o prijelasku na BIM, pripremili smo za vas posebnu ponudu BIM KIT paketa. Svaki od paketa uključuje softver za arhitektonsko BIM projektiranje, tečaj za rad u Revitu i par posebnih dodataka iz naše ponude.

Softver

Autodesk Revit je glavni softverski BIM alat koji pruža brojne pogodnosti u procesu projektiranja u arhitekturi i graditeljstvu.

Edukacija

Tečaj Revit – Osnove u trajanju 20 školskih sati u našem od Autodeska autoriziranom trening centru nakon kojeg polaznici mogu samostalno izraditi jednostavniji Revit model.

Z

Certifikacija

U neke od paketa smo uključili i polaganje certifikacisjkog ispita.

Priorov bonus

Svaki od paketa smo obogatili jedinstvenim dodacima iz Priorove ponude poput predloška, uvjerenja o tečaju odslušanom u Autoriziranom Autodeskovom Trening Centru (ATC) ili implementacije.

Odaberite paket prema svojim potrebama

PRVI KORACI

Za početnike i manje urede

JEDNOGODIŠNJA PRETPLATA

EDUKACIJA

PRIOROV BONUS

Predložak plus za Revit
ATC uvjerenje

5.652,50 kn

5.205,00

BIM, ZA OZBILJNO

Za one koji misle ozbiljno

JEDNOGODIŠNJA PRETPLATA

EDUKACIJA

PRIOROV BONUS

Predložak plus za Revit
ATC uvjerenje
Certifikacija
Kickstart implementacija

24.342,50 kn

19.757,50

HOĆU SVE

Za multidisciplinarne timove

JEDNOGODIŠNJA PRETPLATA

EDUKACIJA

PRIOROV BONUS

Predložak plus za Revit
ATC uvjerenje
Certifikacija
Kickstart implementacija

28.542,50 kn

23.957,50

Za one koji još nisu sigurni

Ziheraš ste, ne možete se odlučiti i niste baš sigurni što možete očekivati od BIM-a. Kako bismo vam pomogli u borbi s ovom dilemom pripremli smo i BIM ILI NE-BIM paket.

Ovaj potpuno besplatni paket uključuje:

 

Revit Test Drive radionicu

Paket uključuje besplatnu poludnevnu Revit Test Drive radionicu, na kojoj ćete se imati prilike upoznati sa osnovim konceptima rada u Revitu i BIM okruženju i sami pod vodstvom instruktora probati rad u tom alatu. Radionica je izvrsna prilika da od iskusnih korisnika Revita dobijete odgovore na sva pitanja o Revitu i BIM-u. Ideja radionice je da svi polaznici uz pomoć instruktora isprobaju prikazane vježbe. Tako ćete najbolje dobiti osjećaj što znači raditi u Revitu.

Softver

Pomoći ćemo vam da si na svoje računalo instalirate probnu verziju Revita. Probnu verzije ćete moći koristiti 30 dana, što bi vam trebalo olakšati BIM ili NE-BIM dilemu.

I ne samo to

Dobiti ćete osnovni hrvatski predložak za Revit, imati priliku odslušati neki od naših webinara, i nismo li već spomenuli – sve to potpuno besplatno.

BIM ili NE-BIM

Za skeptike i neodlučne

PROBNA VERZIJA (30 DANA)

EDUKACIJA

PRIOROV BONUS

Prilagođeni hrvatski
predložak za Revit

BESPLATNO

0 kn