Autodeskov softver
uz 50% popusta

  • Zamijenite staru trajnu licencu za 50% popusta na trogodišnju pretplatu
  • AutoCAD, Revit, 3ds Max ili neki od novih Industry Collection paketa
  • Zanimaju vas detalji?
    Prolistajte kroz pitanja i odgovore.

Često postavljana pitanja

Kako mogu dobiti 50% popusta na Autodeskov softver?

Zamijenite stariju Autodeskovu licencu (verzije R14 – 2016) ili aktualnu 2017 koja nije pod aktivnim planom održavanja za trogodišnju pretplatu na nove verzije uz 50% popusta. Pri zamjeni se odričete prava na korištenje stare licence.

Na koje se programe ponuda odnosi?

U zamjenu za odgovarajuću trajnu licencu možete ostvariti popust na pretplatu za većinu Autodeskovih programa, uključujući i nove Industry Collection pakete. Nije nužno da program na koji se pretplaćujete s popustom bude istovjetan programu čiju staru verziju vraćate kako biste osigurali popust. Na primjer, moguće je vratiti staru trajnu licencu AutoCAD-a i tako osigurati popust na pretplatu za Product Design Collection, koji uz AutoCAD sadrži i brojne druge programe. Pri tome se stare licence LT produkata mogu zamijeniti samo za pretplatu na neki od LT produkata.

Trebam li vezu s internetom da bih koristio pretplatu?
Vezu s internetom ćete trebati prilikom prvog korištenja kako biste mogli aktivirati licencu. Jednom aktivirana licenca može raditi bez veze s internetom do 30 dana. Prije isteka tog roka dobit ćete podsjetnik da je potrebno spajanje na internet, kako biste mogli nastaviti koristiti svoju licencu. Napomena: Veza s internetom je nužna da biste koristili usluge u cloudu koje su dio pretplate.  
Dobivam li s pretplatom nešto što nemam kao korisnik stare licence?

Osim pristupa najnovijoj verziji softvera, pretplata vam osigurava:

Hoće li svi moji podaci i projekti automatski završiti u cloudu?
Kao i prilikom dosadašnjeg korištenja trajne licence, svoje podatke i projekt možete i dalje spremati lokalno. Svoje ćete podatke zadržati čak i ako odlučite prestati koristiti pretplatu.
Hoću li biti prisiljen uvijek koristiti najnoviju verziju softvera?

Kao korisnik pretplate imat ćete pristup najnovijim verzijama i svim dogradnjama softvera pod pretplatom, no i dalje ćete vi odlučivati hoćete li i kada prijeći na novu verziju softvera ili instalirati dogradnju. Kao pretplatnik osim najnovije verzije imate pravo koristiti i do tri prethodne. O pravu na korištenje prethodnih verzija možete se detaljnije informirati ovdje.

Mogu li svoj softver koristiti na kućnom ili prijenosnom računalu?

Da, pretplatnici imaju pravo softver pod pretplatom instalirati na dodatnom računalu uz uvjet da se ne koristi istovremeno na više računala. Tipične situacije su korištenje softvera izvan radnog vremena na kućnom računalu zaposlenika ili na prijenosnom računalu izvan zemlje u kojoj je softver kupljen.

t

Imate još pitanja? Javite nam se!