Rad od kuće > Webinari

 

HSMWorks za korisnike Solidworksa

Znate li da uz Fusion 360 dobivate i HSMWorks koji se integrira u Solidworks i koji vam poput Fusiona 360 omogućava CAM programiranje glodanja do 5 osi, tokarenje i tokarenje pogonjenim alatima? Pogledajte ovaj video i saznajte kakve su mogućnosti HSMWorksa.

Manje je poznato da svi pretplatnici Fusiona 360 u sklopu svoje pretplate imaju mogućnost preuzeti i legalno koristiti HSMWorks koji se integrira u Solidworks. HSMWorks omogućava programiranje glodanja do 5 osi, tokarenje i tokarenje s korištenjem pogonjenih alata. Algoritmi koji računaju putanje alata u HSMWorksu identični su onima iz Fusiona 360, a isti postprocesori se mogu koristiti u Fusionu 360, HSMMorksu i Inventor CAM-u. Ovo rješenje koje se integrira u Solidworks testirao je Kristijan Mihoci, naš korisnik Fusiona 360 i HSMWorksa. Kristijan je u posljednjih 20 godina izradio ogromnu bazu postprocesora za SolidCAM, te je sve ove godine pružao kvalitetni tehničku podršku toj vrsti korisnika. Što je nakon testiranja zaključio pogledajte u ovom videu.

Ovaj webinar je dio serije kratkih webinara kojima vam želimo olakšati upoznavanje s Autodeskovim alatima. Više o budućim i već održanim webinarima možete pronaći na stranici Webinari.

 

Najavljeni webinari

  • Trenutno ih nema.