Iskoračite u novu dimenziju

Odvažite se i krenite u svijet 3D strojarskog projektiranja
Priuštite si novu dimenziju
Autodesk Inventor LT  vam omogućava da u svoje uhodane inženjerske procese uključite izradu 3D digitalnog prototipa. Iskoristite njegove moćne alate za izradu parametarskih 3D modela pojedinačnih dijelova i jednostavnije izrazite svoju inženjersku viziju. Vaši projekti to zaslužuju.
Lakše surađujte
Olakšajte suradnju s drugima primjenom Any CAD mogućnosti Inventora LT i izravno otvarajte 3D modele napravljene u ostalim najpoznatijim 3D CAD aplikacijama zadržavajući pri tome asocijativnu vezu s izvorom.
Neka softver radi za vas
Automatizirajte izradu tehničke dokumentacije i isporučite ju u svima dobro poznatom DWG formatu.
Zašto baš sada?
Za manje od 9 kn dnevno, Autodesk Inventor LT može postati vaš alat za projektiranje. Posjedujete li neku stariju Autodeskovu licencu, cijenu možete spustiti na skoro 7 kn na dan. Trebate li bolji razlog?

Današnja računala mogu puno više od oponašanja crtaće daske

Upoznajte se s mogućnostima 3D projektiranja i automatske izrade tehničke dokumentacije koje vam pruža Autodesk Inventor LT 

Izrada 3D modela za digitalni prototip

Iskoračite u 3D, isprobajte novu dimenziju projektiranja i provjerite kako ona utječe na kvalitetu vaših projekata.

Alati za izravno editiranje

Pomoću Autodesk Inventora LT možete izravno pomicati pojedine dijelove 3D modela, mijenjati njihovu veličinu, zaokretati ih ili jednostavno brisati i to neovisno o tome da li je model napravljen u Inventoru ili je uvežen iz nekog drugog 3D CAD alata.

Alati za modeliranje slobodnih formi

Kada trebate odmak od strogih ravnih linija, uzmite Inventor LT i dajte oduška svojoj mašti.

2D ili 3D? Oboje!

Udružite snagu 3D modeliranja pomoću Inventora LT i neprikosnoveni autoritet AutoCAD-a LT kada je u pitanju 2D CAD i izrada tehničke dokumentacije.

Još uvijek ste neodlučni?

Pomoći ćemo vam da ovladate novim alatom

A

Probna vožnja

Kako biste se uvjerili u prednosti novog načina projektiranja, pripremili smo za vas besplatnu jednodnevnu radionicu. Požurite s prijavom, broj mjesta je ograničen!

Edukacija

Kao Autodeskov ovlašteni trening centar, rado ćemo vam pomoći da u potpunosti ovladate ovim alatom. U našoj učionici održavamo tečajeve za korisnike Inventora i  Inventora LT, prema od Autodeska odobrenom nastavnom programu.

Certifikacija

Prior je i Autodeskov ovlašteni certifikacijski centar. Nakon što ovladate Inventorom, položite ispit i steknite međunarodno priznati Autodeskov certifikat.

Iskoristite popust

Kao registrirani korisnik AutoCAD-a LT možete postati korisnik Inventora LT već za malo više od 7 kuna po danu. Informirajte se o ovoj prilici i iskoristite je na vrijeme.

Iskoračite u novu dimenziju – saznajte više o ovoj ponudi

Nemojte propustiti ovu priliku. Javite nam se!

Iskoračite u novu dimenziju

PRIOR inženjering d.o.o.
Savska cesta 106, Zagreb