Revit Test Drive – Zadar

Učitavanje mape...

Vrijeme
18.3.2016.
13:00 - 18:00

Mjesto
Društvo arhitekata Zadra

Kategorije


Sadržaj radionice

Revit Test Drive je besplatna poludnevna radionica, na kojoj se polaznici imaju priliku upoznati s idejom Building Information Managementa (BIM) i kroz praktične primjere isprobati Revit, najrašireniji BIM alat. Uz pomoć arhitekta s višegodišnjim iskustvom u BIM-u, polaznici rade u Revitu i prolaze niz vježbi koje ilustriraju primjenu Revita u rješavanju tipičnih projektantskih problema.

Na radionicu je potrebno ponijeti svoje prijenosno računalo, a prijavljenim polaznicima ćemo pomoći da si prije radionice instaliraju probnu verziju Revita. Kako bismo pripremu mogli obaviti na vrijeme molimo vas da se što prije prijavite za radionicu. Broj radnih mjesta za polaznike s računalima je ograničen, pa vas molimo da što prije rezervirate svoje mjesto.

Oni koji to ne uspiju ili nisu u mogućnosti donijeti računalo na radionicu, mogu rezervirati promatračko mjesto. Ova mjesta neće biti opremljena stolom i napajanjem za računalo. Promatrači će moći pratiti radionicu i postavljati pitanja, ali na žalost bez praktičnog rada na računalu.

Molimo vas da u formularu za prijavu popunite osnovne podatke o vama i odaberete vrstu mjesta koje želite rezervirati.

Ako imate kakva pitanja ili vam ponuđeni termin ne odgovara, molimo vas da nam se javite e-mailom na adresu bim@prior.hr ili na telefon 01/3011-602.

Predprijave

U ovom trenutku (1.3.2016., 15:10) su sva mjesta u svim terminima popunjena.

Ugodno smo izneneađeni zanimanjem koje je naša radionica izazvala i brzinom kojom su mjesta popunjena. Žao nam je što nije bilo mjesta za sve zainteresirane.

Zbog svega ovoga ćemo Revit Test Drive u Dalmaciji sigurno ponoviti. Još ne možemo obećati konkretan datum i vrijeme.

Ako želite biti među prvima koji će ga saznati, molimo vas da popunite formu za predprijavu.

Vidimo se na Revit Test Drive radionici. Ovoj ili nekoj od budućih.


Forma za predprijavu

[ninja_forms id=7]